Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Poronienie   Mamy które mia³y ³y¿eczkowanie

Mamy które mia³y ³y¿eczkowanie

Autor: ciasteczko_cynamonowe 12.02.12, 12:02
Mia³am ³y¿eczkowanie w czwartek 9 lutego jako¶ ko³o 21:30. W pi±tek w po³udnie wróci³am do domu. Napiszcie mi proszê jak Wy siê czu³y¶cie po zabiegu?Jak d³ugo krwawi³y¶cie i mniej wiêcej po jakim okresie mogê spodziewaæ siê okresu?Chcê umówiæ sie do mojej ginekolog ¿eby sprawdzi³a czy wszystko jest ok, tylko zastanawiam sie na kiedy, tak od razu czy lepiej zaczekaæ?

Powiem Wam, ¿e czuje siê nie najlepiej. Póki le¿e i siê nie ruszam, jest ok. Ale gdy tylko pójdê do ³azienki od razu zalewa mnie krew i wszystko strasznie boli. Nie wiem czy tak ma byæ...? Jak d³ugo trzeba siê oszczêdzaæ po takim zabiegu? Narazie m±¿ jest w domu, ale nie d³ugo musi wróciæ do pracy, a mamy 2,5 letniego synka który zachowuje siê nie najlepiej od kiedy posz³am do szpitala (tj. od 7 lutego)....I na dodatek jest mi bardzo przykro, z powodu calej tej sytuacji.... sad
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.