Chcę pójść na laserową depilację wąsika, wiem już o tym wszystko, dziś zadzwoniłam aby się jeszcze trochę podpytać i ewentualnie umówić na pierwszy zabieg. Niestety jest coś przez co zastanawiam się nad laserową depilacją wąsika. Wydaje mi się, że mam takie owłosienie spowodowane hormonami. Ta pani powiedziała, że jeśli tak jest to będę musiała przyjmować leki podczas tych zabiegów. Słyszałam, że leki hormonalne są niebezpieczne, że później mogłabym nie mieć dzieci, mogę być gruba, to może mi wyniszczyć organizm. To prawda? Jeśli nie brałabym tych hormonalnych leków podczas zabiegów to urosłyby mi następne włoski, dlatego byłoby to bez sensu. Znacie może jakieś przypadki lub wiecie z doświadczenia co może mi się stać jeśli będę brała takie tabletki? Dużo czytałam o tym na forach ale chcę się dowiedzieć jeszcze więcej. Z moich obliczeń wynika, że takie tabletki musiałabym brać około 8-9 miesięcy bo mam mieć 6 takich zabiegów, które wykonuje się co 6 tygodni. Pomoże ktoś?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.