Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Energia kobiet   samobojstwo. energ...

samobojstwo. energia kobiet

Autor: Gość: malgorzata ptasińs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:23
przeczytalam dzisiaj stronę - pomocy chcę odebrać sobie życie Gazeta.pl- obrzydlistwo, niegodne czytania, spojrzenia (choć bylam tego milośniczką przez wiele lat
jak smiecie/ jak nędzne popluczyny po kuroniu, a może po prostu po jednym z glupkow tamtych lat, czlowieku myślącym,że zmienily ssie czasy i tak teraz trzeba? Ma pan kasę - a co z resztą? Nie rusza, prawda? Gdybym byla na pańskim miejscu, też by pewnie nie ruszało i to jest zgroza. Moje kwalifikacje wyższe, ni zPańskie. Możliwości żadne. Nie piłam za wolność. No, nie bylam też policjantem, SB - kiem i kimś takim. Jestem tylko doktorem literatury (średniowiecznej rosyjskiej0 z 15 - letnim stażem na etacie adiunkta UŁ, ktory od 2 lat bezskutecznie szuka pracy iktóremu odebrano mieszkanie. Rodzina (mąz i córka porzucili go z własnej woli.
Czego szukoąłm w Waszej gazecie? nie pracy, choć umialabym się przydać na pokladzie. Dobrago słowa. słowa w ogóle i tego właśnie u was brakuje.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • samobojstwo. energia kobiet - Gość: malgorzata ptasińs 02.01.12, 22:23

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.