Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Energia kobiet   "Nie mieć dzieci? ...

Komentarze do artykułu

"Nie mieć dzieci? To cudowne". Maria Czubaszek rozpętała burzę

Jak to jest nie mieć dzieci? - W moim przypadku cudownie - mówi w TOK FM Maria Czubaszek, autorka satyryczna. Jej publiczna deklaracja o tym, że dokonała dwóch aborcji, wywołała burzliwą dyskusję w internecie. - Każda moja wypowiedź na ten temat budzi ogromne emocje. Do tego stopnia, że nazywają mnie "zimną suką". Ale - szczerze mówiąc - wolę być "zimną suką" niż "matką Polką".

"Nie mieć dzieci? To cudowne". Maria Czubaszek ...

Autor: ankah111 02.02.12, 18:13
Calkowicie zgadzam sie z pania Maria. Jest mnostwo matek, ktore maja dzieci i sie z ta sytuacja mecza. Urodzenie dziecka to male piwo, ale wychowanie go - to najtrudniejsze zadanie z jakim przyjdzie nam sie zmierzyc (jezeli chcemy to zadanie wykonac dobrze). kiedy urodzilam mojego syna, mialam 22 lat. Do bycia matka bylam calkowicie nieprzygotowana. Teraz moj syn ma 13 lat i wychowywanie go to czesto... koszmar! Dzieci to nie jest bajka!!! Wszystkie mlode dziewczyny powinny o tym pomyslec zanim zdecyduja sie na ten ´epizod´!
Pania Marie podziwiam za otwartosc, szczerosc i naturalnosc (podejrzewam, ze 40% polskich matek mysli podobnie, ale boi sie do tego przyznac).
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.