Dodaj do ulubionych

Zapalenie brzegów powiek - tarczyca

21.12.11, 11:45
Witam, mam zapalenie brzegów powiek. Robiłem wymaz z oka i wyszedł staphylococcus coag-. Wynik na demodex dwa razy negatywny . Zrobiłem badanie tarczycy TSH FT3 i FT4, wyniki w normie lecz tsh jest bardzo niskie

TSH 0.649 norma 0.25-4.00
Ft4 18.1 norma 10.3-24.4
Ft3 6.59 norma 2.76-8.00

Czy powinienem powtórzyć badanie TSH? Byłem u irydologa i stwierdził że mam bardzo zanieczyszczony organizm, dużo toksyn i słabą odporność.Czy odporność może dawać takie efekty m.in zapalenia brzegów powiek? Przepisała mi żeń szeń.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka