Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Re: Operacja zeza w znieczuleniu miejsco...

Re: Operacja zeza w znieczuleniu miejscowym!

Autor: lucynka0-1 19.04.11, 15:33
jestem 10dni po zabiegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest bardzo dobrze. 0 podwojnego widzenia.miałam zeza na przemiennego na zewnatrz z katem 24stopnie dochodzacego w dni słabsze do 40!!!!
wzrok miałam bardzo dobry przed operacja bez zadnej wady innej oprocz zeza.
przed operacja miałam probe podwojnego widzenia ktora była dla mnie pozytynwa tj ze po operacji miałam widziec dobrze.i tak jest.
operacja była w znieczuleniu miejscowym w lublinie w klinice na chmielnej u dr ciechana.krorego polecam!!!!!!!!!!!!!!
zabieg był na nfz bezpłatny.
doktor zajmuje sie pacjentem od poczatku do konca,życzliwy i profesjonalny!
zabieg bezpolesny,komfortowy mozna porownac do wizyty u kosmetyczki--oczywiscie mowie o operacji przy znieczuleniu miejscowym,którym wszystkim polecam!
po co obciążać organizm narkozą i narazac sie na rozne powikłania!??
ja sie np.najbardziej bałam narkozy.
doktor przyjmuje w klinice lub prywatnie w piatki od 17,30 do 19
rejestracja codziennie od godz.17 do 19 tel.602-199-846
duzo dowidziałam sie na tym forum i dzieki wam jestem po zabiegu,wieć solidarnie pomagam innym ,poniewaz jestem wdzieczna tym osobom ktorzy mi pomogli

nie bojcie sie , naprawde lekarz godny zaufania
w razie pytan pytajcie odpowiem!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.