Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Likwidacja zeza u jednoocznych - jest sz...

Likwidacja zeza u jednoocznych - jest szansa?

Autor: asads84 01.06.11, 12:05
Widzę na jedno oko od urodzenia, w wieku ok. 15 lat pojawił mi się zez, po prostu niewykorzystywane oko ucieka na bok. Czy jest jakaś szansa wyprostowania go? Z tego co mówił mi okulista taka operacja nie ma sensu gdyż oko po jakimś czasie i tak będzie uciekać a szans żeby wrócił wzrok nie ma. Może wiecie coś na ten temat bo od ostatniej wizyty minęło już sporo czasu a technika idzie cały czas naprzód. Mam chęć zrobić sobie operacje ale przeraża mnie perspektywy powrotu zeza. A może są jakieś specjalne soczewki które pomogą naprostować chore oko. Jeśli nie to może polecicie chociaż jakieś okulary które zamaskują niepożądany efekt. Strasznie ciężko mi się żyje ze świadomością że ludzie ciągle patrzą na te oko. Proszę o pomoc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.