Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Nasza diagnoza.

Nasza diagnoza.

Autor: mama_klary 05.08.11, 21:05
Pisałam już kilka postów na tym forum( różne diagnozy: jest zez, nie ma zeza).Jesteśmy po wizycie u dr. Horodyńskiej, która przebadała ją "z góry na dół". Mała( 3 lata) wreszcie zaczęła współpracować. No i dziwna ta nasza diagnoza. Widzi wszystkie rzędy literek na oba oczka, ma III stopień widzenia obuocznego (zaliczony test muchy itp), cover test też wyszedł prosto. Jednak na synoptoforze kąt zeza wynosi 3 stopnie i dr powiedziała, że na aparacie widzi jak jej czasem oko ucieka. Dr super nabrałam do niej zaufania, ale martwi mnie ten kąt i to czasem uciekające oko. Dr mówi iż najważniejsze, że ma to widzenie stereoskopowe i żeby się nie martwić ale wiadomo jak to jest. Chyba będzie to kolejny na forum przypadek zeza bez wady wzroku. Co wy na to?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.