Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Re: pierwsza wizyta u dr Wójcik?

Re: pierwsza wizyta u dr Wójcik?

Autor: maska_pl 27.08.08, 13:24
Jesteśmy już po wizycie. Faktycznie diagnoza została postawiona od razu, tyle że w naszym przypadku nie było zakraplania oczek, bo p. doktor stwierdziła, iż nie jest to konieczne jeżeli takie badanie było robione przez innego lekarza dwa msc temu. Tyle tylko, że diagnoza ta zaskoczyła mnie kompletnie. Pojechałyśmy z zezem zbieżnym prawego oczka, który pojawił się jakieś 3 msc temu, a od razu dostałyśmy skierowanie na zabieg na oczko lewe, w związku z zezem skośnym, którego ani lekarz państwowy, ani ja w ogóle nie zauważyliśmy. O oczku prawym usłyszałam tylko tyle, że zez jest za mały i nie kwalifikuje się na zabieg i noszenie okularków powinno wystarczyć. Teraz mam dylemat, czy zaufać renomie pani doktor, czy też rozpocząć wędrówkę po kolejnych lekarzach w celu potwierdzenia tej diagnozy. Wiem, zaraz zakrzyczycie mnie, że nie ma co kwestionować diagnozy dr Wójcik, bo nie ma lepszego okulisty, ale przyznam, ze jestem w niezłej kropce, tym bardziej że zabieg miałby odbyć się już za 2 msc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-142
(101-142)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.