Ja dzięki dr.Kaczmarek po 35 latach życia z zezem ,wreszcie się go pozbyłam!!!!!!!!Jestem prze szczęśliwa.Zabieg miałam 26.06 Zalecenia po,to oszczędzać się.Ja że mam 2 dzieci,to niestety nie mogłam sobie na to pozwolić.Bałam się przez to że nic z tego nie będzie i zez zaraz wróci.Na szczęście oczka są prościutkie i to po jednym zabiegu.Na badaniu przed,była również dr.Wójcik i to one,we dwie decydowały o metodzie operacji.Była mowa,że może być potrzebny ponowny zabieg na drugie oko za kilka miesięcy.Ja i wszyscy w około widzielismy ogromną zmianę,zaraz po pierwszym zabiegu.Na wizycie kontrolnej doktor powiedziała,że 2 zabieg nie jest potrzebny.Oczka idealnie proste.Zresztą to widzą wszyscy!Właściwie to jestem obydwu Panią bardzo wdzięczna,bo one razem wykonują te zabiegi.Z całego serca wszystkim Wam je p!
cerry@o2.plolecam
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.