Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Re: WARSZAWA – dr. A. Zamłyńska - ...

Re: WARSZAWA – dr. A. Zamłyńska - przestroga!!!!!!

Autor: goodnice 25.10.10, 15:18
Witajcie,
jestem właśnie dosłownie kilka dni po zabiegu, jak widać jestem w stanie pisać, choć sporo się domyślam.

Piszę do Was tutaj, ponieważ miałam zeza od urodzenia do teraz (29 lat) i nikt nie dawał mi praktycznie szansy na powrót patrzenia lewym, zezującym o gigantyczny kąt, okiem. Kilka lat temu wybrałam się do Warszawy do dr Zamłyńskiej, która mnie po prostu spławiła - odniosłam wrażenie, że skoro mam zamiar operować się na NFZ to po co akurat u niej w Warszawie..... Do tego NICZEGO konkretnego się nie dowiedziałam, a żadnych konsekwencjach, szczegółach... Zwątpiłam, odpuściłam sobie i kolejne lata żyłam tak samo.

W tym roku podjęłam się kolejnej próby wizyty, naturalnie u kogo innego - u PANI DR HORODYŃSKIEJ również w Wawie, która najzwyczajniej wykonała próbę na podwójne widzenie, po którym już nie bała się niepowodzenia operacji. Stwierdziła spokojnie, że no przecież, że mnie dr Zamłyńska nie odważyla się zoperować -> ONA PODEJMUJE SIĘ TYLKO PRZYPADKÓW KTÓRYCH EFEKTÓW JEST PEWNA.

Powiem tylko, że operacja udała się w 100%!!!!!!!!!! z ogromnego kąta po prawie 30 latach intensywnego zezowania moje oko współpracuje i patrzy idealnie prosto!!!!!!!!!!!

Ludzie kochani, jeśli naprawdę chcecie mieć pewność, że nie stanie się nic nieprzewidywalnego, to jedynie polecam dr HORODYŃSKĄ oraz jej młodszą asystentkę dr KROPIDŁOWSKĄ!!!!!!!!!!!!!

Powodzenia!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.