Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   ZEZ isko   Zez w Łodzi, 18 lat - co i jak?

Zez w Łodzi, 18 lat - co i jak?

Autor: slawekasd 23.08.09, 06:16
Witam. Mam 18 lat i mieszkam w Łodzi. Mam zeza w jednym oku. Na to oko też słabo widze (nadwzroczność chyba, wiem, że słaba ostrość widzenia). Zeza takiego wielkiego nie mam, ale zawsze jest. Zeza mam prawie od urodzenia. Urodziłem się zdrowy, później zaś odkryto zeza (być może w wyniku spożycia jakiegoś lekastwa lub grypy). Jak byłem mniejszy (7-12 lat) jeździłem do kliniki prywatnej Korvita. Byłem tam kilkanaście razy, każda wizyta trwała tydzień, chodziłem na zabiegi laserowe (lasery + jakieś okularki z prądem zakładane na twarz), 1 raz przeszedłem operację wzroku (poprawa była ok. 10 %). Teraz wreszcie chce pozbyć się tego cholerstwa na zawsze. Dlatego chce się spytać czy znacie jakiegoś dobrego okulistę z Łodzi lub okolic, może być nawet z dalekich rejonów, ważne by był dobry i się znał na rzeczy. Czy nie ma zadnych przeciwskazań bym przeszedł operacje? (Kiedyś lekarze z ICZMP w Łodzi powiedzieli, że operację mogę przejść w wieku 21 lat, w Korvicie mówili coś innego). Jedno wiem - nie chce już mieć zeza !
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.