jutka1 03.06.06, 21:53 No to otwieram nastepny odcinek, i tradycyjnie wolam na puszczy: Je? )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 21:56 kto sie puszcza ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:00 Nie wiem kto sie puszcza, a nawet gdybym wiedziala, to nie powiem )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:00 >Jestem Jutko,jestem...Pijane dziecko we mgle, to może być makabra. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:02 Pijane dziecko jest fajne. Nawet jesli we mgle. )) Czesc Joujou, jak tam, piwo skonczylas? -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:04 >Tak ten nick wpłynął na mą wyobrażnię,że przed chwilą mojego już"prawie dorosłego" sprawdzałam "na chuch",tylko sama w tym czasie wstrzymałam oddech,by on ode mnie nie poczuł piwa -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:05 >nooo widzę,że się znacie Skończyłam,ale to nie był dobry pomysł,bo ziewam straszliwie -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:07 Joujou, kawe sobie zrob Nie ma zadnego odchodzenia o tej porze, nio. ))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:08 >Masz rację,idę sparzyć szatana i wracam za moment. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:10 No, grzeczna dziewczynka, po kawe biegusiem! )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:16 >No już jestem,wedle nakazu Ciekawi mnie to dziecko,bo jak często pijane,to chyba rejsy się przedłużają,zanim dotrze do właściwego celu -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:17 >Swinię też się parzy,czy może opala? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:19 >z szatanem weselej przecie,a sparzony nie rozrabia tak bardzo,bo już się raz sparzył... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:20 >We mgle się błądzi i rejs wtedy dłuższy. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:21 >Cześć Verbenko -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:22 Kto raz sie sparzy na zimne dmucha )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:24 >Ciekawe czy szatan też? Jakoś wątpię -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:18 joujou napisała: > >No już jestem,wedle nakazu > Ciekawi mnie to dziecko,bo jak często > pijane,to chyba rejsy się przedłużają,zanim > dotrze do właściwego celu pijane tylko we mgle.. a mgly jak wszystkim wiadomo sa tylko tam gdzie zimno.. jak kocham upaly.. dziecko Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:14 joujou napisała: > >Masz rację,idę sparzyć szatana i wracam za moment. smieszne rzeczy na tym forum.. wiedzialem, ze sie parzy kure aby lepiej piora wylazily, albo swinie aby sie pozbyc szczeciny, ale ze sie parzy szatana to nie wiedzialem.. A po co ? A w jakim celu ? dziecko zdziwione Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:06 Dziecko tutaj kiedys pisalo smiesznie, a potem zniknelo... no i sie pojawilo znowu, jak No_no z popiolow )))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:07 >gdyby tu jeszcze zostali... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:07 no to jak nie chcesz o tym to moze o owym ?? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:09 pijane_dziecko_we_mgle napisał: > no to jak nie chcesz o tym to moze o owym ?? ************ A o owym to moge, czemu nie, tylko pamietaj zem dziewczyna plochliwa i wstydliwa! )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:14 Witajcie dziewczyny i nieletni Jutko, to francuskie winko ,przyznam otwarcie, nie zrobilo na mnie takiego wrazenia jak sie po nim spodziewalam. Wole jednak australijskie Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:17 verbena1 napisała: > Witajcie dziewczyny i nieletni > Jutko, to francuskie winko ,przyznam otwarcie, nie zrobilo na mnie takiego > wrazenia jak sie po nim spodziewalam. > Wole jednak australijskie witaj rowniez.. a tak na marginesie to wina sie nie trzyma "otwartego" - wtedy smakuje lepiej I do tego jeszcze sie przyznawac..! jestem zdegustowane.. dziecko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:21 Dziecinko, zachowuj sie! A otwarte to bylo przyznanie sie, nie wino... A wino musi troche postac otwarte, zeby pooddychac... Nio. ))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:24 jutka1 napisała: > Dziecinko, zachowuj sie! > A otwarte to bylo przyznanie sie, nie wino... > A wino musi troche postac otwarte, zeby pooddychac... > Nio. > ))) ano chyba masz racje.. ale ja przecie jak prawdziwy pirat pije na morzu tylko rum.. gdzie mnie tam do win wysmienitych.. jak bym je chlodzil do temp. 12 degrees ?? pijane dziecko > Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:26 > I przepaskę na oku też masz jak prawdziwy pirat? I kudełki długie,brodę,albo wąsiska? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:29 joujou napisała: > > I przepaskę na oku też masz jak > prawdziwy pirat? I kudełki długie,brodę,albo > wąsiska? wszystko mam jak sie patrzy, niestety dwie nogi i zadnego haka zamiast przedramienia.. Za to porywam kobiety i zniewalam je (niektore) dziecko pirat Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:31 >Cholerka,pirat stanął mi przed oczyma, jak żywy.Nie wiem,czy to piwo,czy jednak tak rozbudzasz moją wyobrażnię -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:31 >a może jednak to ten szatan -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:32 >Dobrze,że tylko niektóre,to my som spokojne... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:34 Spokojnie jak na wojnie -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:35 >bo tylko niektórych hihihi -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:32 Dziecko jest znane ze zniewalania kobiet, wiec uwazajcie dziewczyny! )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:35 jutka1 napisała: > Dziecko jest znane ze zniewalania kobiet, wiec uwazajcie dziewczyny! )) > A swoja droga jakie jest pochodzenie slowa "zniewalac" ? od "znie walic" ? ciekawooooooostka taka dziecko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:37 Czy mysmy juz kiedys o tym nie rozmawiali?... ))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:36 Przypomnialy mi sie dawne filmy, brutalny,przystojny pirat i zniewolona niewiasta przywiazana do masztu w pelnym makijazu i fryzurze na lakier. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:37 Bylo, bylo Verbeno! Angelika wsrod piratow! ))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:37 >ona w śnieżnobiałej bluzeczce -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:40 verbena1 napisała: > Przypomnialy mi sie dawne filmy, brutalny,przystojny pirat i zniewolona > niewiasta przywiazana do masztu w pelnym makijazu i fryzurze na lakier. cholera.. nie wiesz co mowisz.. wiesz jakie trzeba miec do tego mocne nogi ???? pirat oslabiony jak dziecko Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:43 Dlatego dobry pirat ma jedna noge drewniana aby mu sie kolanka nie uginaly) Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:48 verbena1 napisała: > Dlatego dobry pirat ma jedna noge drewniana aby mu sie kolanka nie uginaly) cholera ! to jest to !!! ale nie dam sobie nic amputowac, to juz wole nie zniewalac wiecej. dziecko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:44 Do pelnego makijazu i fryzury na lakier trzeba miec mocne nogi? No, no Czlek sie uczy cale zycie... )))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:46 jutka1 napisała: > Do pelnego makijazu i fryzury na lakier trzeba miec mocne nogi? No, no > Czlek sie uczy cale zycie... > )))))))))) > oj jutka, jutka.. nie badz taki chichol.. to pirat musi miec mocne nogi jak jego zdobycz stoi przywiazana do masztu.. ot i caly problem.. dziecko Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:48 >Dobry pirat ma wyćwiczone po masztach przecie skacze...jak słabe,to już stary pirat i na emeryturę go a nie do zniewalania -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:50 joujou napisała: > >Dobry pirat ma wyćwiczone po masztach przecie > skacze...jak słabe,to już stary pirat i na > emeryturę go a nie do zniewalania ano, tak trzymac.. stary pirat to sie kladzie na pokladzie i udaje ciezko rannego, a piekna zdobycz stara sie go przywrocic do zycia stosujac rozne masaze i inne techniki.. teraz sa lepsze czasy dziecko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:50 No wlasnie Jj, na emeryture go ;-D -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:52 >No i kto mi teraz wyczyści monitor,no kto??? a jak kawką się zadławię to co??? Ktoś się ucieszy... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:54 >Ze śmiechu oczywiście to wszystko. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:57 Piracie,nie wiem czy chcialbys miec nas na pokladzie, juz cie widze przywiazanego do masztu)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:59 Oj, Verbeno, nawet nie wiesz, jaka Dziecko ma krzepe, i co potrafi! (przepraszam, ze donioslam ))))) PS. To oczywiscie nie z autopsji )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:00 >a z przechwałek??? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:01 a lubi tortury i takie tam inne? Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:02 >No właśnie lubiiiii ???? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:03 >Jutko,serio Ci opowiadała? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:08 Opowiadala... ale ile w tym prawdy, to jeden Bog wie )) A Babcia mojej przyjaciolki byla glucha, i uzywala aparatu, ale czasem nie uzywala. Jak Babcia byla cicho, to znaczylo, ze bez aparatu. Pewnego dnia Babcia byla cicho, a psiapsiolka z ciotka w kuchni wymienialy spostrzezenia o facetach. Ze temu nie staje, i tamtemu nie staje... )) W drzwiach staje Babcia i mowi, dziwne, a za moich czasow to wszystkim stawalo... ))))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:10 jutka1 napisała: > Opowiadala... ale ile w tym prawdy, to jeden Bog wie )) > > A Babcia mojej przyjaciolki byla glucha, i uzywala aparatu, ale czasem nie > uzywala. Jak Babcia byla cicho, to znaczylo, ze bez aparatu. Pewnego dnia Babci a byla cicho, a psiapsiolka z ciotka w kuchni wymienialy spostrzezenia o facetach. Ze temu nie staje, i tamtemu nie staje... )) > W drzwiach staje Babcia i mowi, dziwne, a za moich czasow to wszystkim stawalo. > .. > ))))))))))) > oj jezu.. teraz ja bluznalem kawa..)) Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:04 verbena1 napisała: > a lubi tortury i takie tam inne? oj lubi lubi, szczegolnie takie tam inne..)) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:05 >A te pompki to może na tych kościkach u dłoni zasuwa? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:08 joujou napisała: > >A te pompki to może na tych kościkach u > dłoni zasuwa? zasuwa rowniez, ale to cholernie boli.. to juz pirat sobie zamiast tego woli polozyc lub posadzic jakas niewolnice na jego plecach.. to jest dobre na wzmocnienie miesni plecow.. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:09 Dziecko ,radze ci,kup sobie nowe oponki i nie bedziesz musial tyle pompowac... i pompke automatyczna...lub nowy rower najlepiej daj sobie z tym wszystkim spokoj)) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:12 >Jutko podobne doświadczenie jak z Twoją babcią,miałam kiedyś z moim ojcem,który też niby słuch miał lekko przytępiony,ale to co nie trzeba usłyszał zawsze...oberwało mi się wtedy(temat co prawda był inny) -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:14 >a ja się popłakałam,jak się posiusiam to będę musiała sobie pójść,tylko kto będzie sprzątał? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:15 Tez majtki )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:03 jutka1 napisała: > Oj, Verbeno, nawet nie wiesz, jaka Dziecko ma krzepe, i co potrafi! > (przepraszam, ze donioslam ))))) > PS. To oczywiscie nie z autopsji )) > )) nie bez powodu dziecko sie specjalizuje w robieniu pompek i robi ich codziennie przynajmnie 100 rano i wieczorem.. jak dziecko bylo mlode to mialo moce ramionka i krzyz samo z siebie.. teraz trzeba nad soba popracowac.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:48 Chichol chicholem... A pirat nie mocne nogi tylko zdrowe kolana musi miec. OK, i mocne nogi tez )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:51 jutka1 napisała: > Chichol chicholem... > A pirat nie mocne nogi tylko zdrowe kolana musi miec. OK, i mocne nogi tez :- )) > ) > o jejku.. a ty skad to wiesz dziewcze ? czego w tych szkolach dzisiaj nie ucza.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:54 Nie w szkolach, tylko Babcia ksiezna mi opowiadala, jak ja jeden taki pirat uprowadzil.... )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:19 Verbeno, wlasnie Cie przywitalam na watku obok ) Umowmy sie tak: jak przywioze z Francji moje ulubione brouilly, to zostawie dla Ciebie butelke, i wtedy podejmiesz ostateczna decyzje, ok? -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:24 Dziecino, nie wiem jakie pijasz wina ale niektore nalezy otworzyc godzine przed podaniem. Prawda Jutko? Help,help)) ps.zjawie sie na pewno i skonsumujemy razem Twoje Brouilly Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:27 Verbenko, juz pomoglam we wpisie obok, a dziecinka przyznal racje )) ps. Brouilly masz jak w banku. Szwajcarskim albo na Wyspie Mana )))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:28 Ha,ha ,napisalysmy w tym samym czasie. Dziecko, mgla nie pozwala ci na ostrosc spojrzenia ,otwarcie mowiac)) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:56 >Kurcze moja babcia nie była księżną i ja niedouczona jestem...w tem względzie. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 22:58 >Moja babcia zamiast o piratach mogła mi jedynie o trzodzie opowiadać -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:02 Ja i tak podejrzewam, ze Babcia zmyslala, ale opowiesci byly piekne, mrozace krew w zylach i burzace krew podnietliwym... )))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:04 przestraszyl sie bo wie,ze nam nie straszne balwany,wilki i inne morskie stworzenia.....my jak te harpie krwiozercze))) Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:06 verbena1 napisała: > przestraszyl sie bo wie,ze nam nie straszne balwany,wilki i inne morskie > stworzenia.....my jak te harpie krwiozercze))) piratowi zadne harpie (a juz szczegolnie balwany) niestraszne.. pirat musi wypelniac swoje obowiazki Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:01 >Chyba nam się pirat przestraszył,bo coś się tak wyciszył -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:03 Pirat mysli -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:08 >Pirat wypełnia obowiązki,kobiety są zniewolone, a kto pokład sprząta? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:13 Poklad sprzataja majtki bynajmniej nie te zdarte silom ))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:15 >Toż teraz stringi modne,a nimi nie posprzątasz? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:16 >Pirat odstąpi galoty na szmatę(chyba) -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:18 >Temat gaciowy był niedawno przerabiany,to chyba te tortury trzeba by zgłębić... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:18 jeszcze moment i admin wywali nas wszystkich na bezludna wyspe i dopiero bedzie sie dzialo Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:20 >No i zwiał,wie że trzy baby a on sam to już nie żarty -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:21 Myslisz Verbenko, ze nas en.ej zabanuje? Eeeee, toz my tylko o seksie gadamy ))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:18 One te majtki beda wypozyczone przez pirata, zadne tam skape stringi )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:16 jutka1 napisała: > Poklad sprzataja majtki > bynajmniej nie te zdarte silom > ))))))))) > JUTKA !! a skad ty to wiesz ???? czyzbym mial konkurencje ??? oj nieladnie nieladnie dziewcze.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:19 Ja? Konkurencja dla Ciebie, Dziecko? Never! Wole panow od pan )))))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:18 pirat sie zegna do jutra i odplywa w sina dal.. jak sie da to sie pojawie jutro buzki dziecko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:20 Dziecinko, koniecznie zajrzyj jutro. Bede nawalona, to dopiero sie bedzie dzialo! ))))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:22 >Oj Dziecinko będziesz wtedy biedny, też wpadnę zerknąć jak Jutka będzie Cię molestować(psychicznie a będę też po imprezce urodzinowej hihi -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:24 Joujou, molestowanie psychiczne pirata to czysta przyjemnosc ))) ps. Urodziny Twoje, czy gosciem bedziesz? -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:26 >No nie, ja tylko raz się rodziłam(w maju),a jutro teściowej(jeszcze muszę kuraki jej upiec). Nudy będą,jak zawsze Szybko więc wrócę. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:29 >Mnie też gęba się śmieje od ucha do ucha, a smętnawa byłam.Tak się spieszyłam z pisaniem,że chwilami wyszły z tego bzdury(bez składu i ładu),ale co tam? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:30 Tez sie obsmialam )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:32 Jou, opowiem z detalami, wiem tylko ,ze ma byc ryba. Dzis zrobilam karpatke ,bedzie polski akcent,na pewno nie znaja. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:32 >Fajnie,że dawni ludkowie zaczynają znowu tu zaglądać -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:34 No.... Mam nadzieje, ze No_no jeszcze wroci. Bo lubie No_no straszliwie )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:34 Brakuje mi Moni, gdziez ona sie podziewa? Moniu,pomachaj chociaz lapka)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:36 No wlasnie. Monieczku reglamentowany! Lapka pomachcaj ale juz! (chyba, ze imprezujesz, to baw sie dobrze ))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:35 >a za mną łazi ostatnio kruchy placek z rabarbarem? czy rabarberem? ,już sama nie wiem... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:36 ... z berberysem? ;-D -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:37 -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:38 Swoja droga, w tym roku zrobie konfiture z berberysa: podobno bardzo zdrowa. -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:40 >Chyba musi być już po przymrozkach-berberys mam na myśli -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:41 No wlasnie, trzeba pozna jesienia zebrac -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:41 >a po polsku jak? U nas wszyscy tak go zwą, gwara czy jak? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:43 U nas go zwa rabarbar. Bardzo dawno nie jadlam w zadnej postaci. -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:47 >no... czyli u nas też rabarbar,a to ja się jednak zgubiłam...Mnie ostatnio poczęstowano takim gnieciuchem z rabarbarem i był pyszniutki(ja jadam czasami ciasta,ale nie lubię tych bardzo słodkich,a to było kwaskowe...mniam) -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:52 Tak jak nie lubie ciast, tak z rabarbarem lubie z tego samego powodu: bo kwasne -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:54 >Tak myślałam,że szukasz,a Verbena pewnie poszła gwiazdki policzyć znad dymka -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:54 >Sama jeszcze takiego nie piekłam,ale tym razem spróbuję -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:56 Ja w ogole nigdy nic nie pieklam, oprocz wytrawnego keksu Fed (wlasciwie Fed piekla), i tarty lososiowo-porowej (tez Fed). Ciast nie umiem, nie jem, nie pieke )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:55 Kurcze, ale znamy swoje nawyki )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:55 Dzieki Jutko Przeczytalam co nastepuje: owoce zima stanowia cenna pozywke dla ptakow.... Jak mozesz odbierac ptaszkom od dziobkow ! Wstydz sie Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:57 ....i nie bylam palic, wiedzialam,ze Jutka mysli))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:57 Troche im zostawie )) Berberysow mam zatrzesienie, wiec sie podzielimy bez problemow -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:58 >Też miałam właśnie o tych ptaszkach wspomnieć żebyś nie ogoliła go doszczętnie z owoców i się podzieliła... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:59 Juz napisalam - podziele sie. A sasiadka ma zatrzesienie jarzebiny, wiec tez sie pozywia -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:00 >a na tę tartę ktoś przepis w kuchennym wątku zostawił? bo to mnie zaciekawiło. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:02 Tarta chyba gdzies byla... Jesli nie, to Ci przysle przepis -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:03 >moi sąsiedzi-staruszkowie każdej jesieni molestują mojego męża o nazrywanie im jarzębiny, bo oni jakieś nalewki zdrowotne robią,a on jest wtedy przeszczęśliwy lepiej mu w drogę nie wchodzić,ale i tak wie,że będą mu głowę suszyć i nie ma rady... -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:05 >Sprawdzę,jak nie znajdę,to Cię poproszę a ten berberys zamierzasz z czymś mieszać,czy sam? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:06 >en.ej na pewno czuwa,wczoraj też się zaczaił,a zadziałał błyskawicznie i do pyskówki nie dopuścił -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:07 Daj znac, jesli nie znajdziesz. Berberys sam. Musze od ciotki wydebic babciny przepis )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:10 Dziewczyny,bylo milo ale trzeba troche pospac. Dobrej nocy,snijcie o piratach i majtkach))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:12 Dobranoc, Verbeno )) Bede snic o majtkach, co mi tam! -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:12 >No dobra,godzina duchów minęła,kawa się skończyła,piwo już wyparowało to się rozchodzimy? -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:13 Chyba sie rozejdziemy, co? Joujou, irysowych snow Ci zycze. Do jutra (dzis )) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:13 >Dobranoc,wszystkie mamy jutro jakieś spotkania więc,żeby było przyjemnie,wesoło i smacznie -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:15 >Cześć Jutek,cieszę się,że mnie dziś zatrzymałaś,wszystkie troski odpłynęły Śpij i śnij słodko Pa! -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:17 Pa, Joujou Niech kuraki jutro wyjda super-hiper smaczne, a urodziny beda mniej nudne, niz zwykle. -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 10:13 jutka1 napisała: > Pa, Joujou > Niech kuraki jutro wyjda super-hiper smaczne, a urodziny beda mniej nudne, niz > zwykle. > > >Wyjdą,wyjdą...co mają nie wyjść(chyba,że im się nagle fruwać zachce Rozbawiona naszą pogawędką,nawet nie pomyślałam o śnie, zaczęłam oglądać jakiś film,no i zeszło mi do 3 nad ranem,a dziś...no cóż ciężko trochę -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 10:21 Ja tez cos ogladalam, Joe Black czy jakos tak. Lubie Hopkinsa, ale Pitt wygladal okropnie, naj napacykowany picus glancus. -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:04 A tak à propos, gdzie jest en.ej? -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:06 En.ej siedzi sobie cichutko i czyta nam miedzy wierszami)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:07 Jak en.ej tak miedzy wierszami czyta, to sie moze zarumienic! )))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:03 W kwestii pieczenia, robie to czesto bo moje chlopisko to pies na slodkie. Ja tez nie pogardze "odrobinka". Reszte pozeraja znajomi i sasiedzi ,ktorzy chyba wyczuwaja zapach na odleglosc)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 04.06.06, 00:05 Verbeno, podziwiam, naprawde. Niestety, za grosz talentu do pieczenia nie mam, a i motywacji tez nie. -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:39 Rabarber to po holendersku, nie wiedzialam Jou ,ze znasz ten jezyk)) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:38 >Monia pewnie baluje i zacznie tu straszyć gdzieś o 2 w nocy,ona ma kondycję -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:40 O drugiej to ja juz bede spac )) Kiedys, to sie balowalo.... I za moich czasow... ))))))))))))) -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:42 ....a co to berberys? kojarzy mi sie z Berberem ale to chyba nie z niego konfitura Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:50 To krzew ozdobny, ma czerwone male owoce: pl.wikipedia.org/wiki/Berberys ogrod.mm.com.pl/foto/images/Berberys_1.jpg wogrodzie.cal.pl/wiosna5/images/berberys.JPG -- Wywabiam plamy na schody i piore po mordzie Wysadzam skrzynki balkonowe Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:29 a ja ide jutro na armenski obiad do sasiadki (tej podejrzanej,jak mowil Anty), ciekawe co przygotuje Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 43 03.06.06, 23:30 > O to koniecznie musisz się jutro pochwalić jaką potrawę podała. -- W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link