Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Związki   młodziutkie mężatki i ...   Mąż,dziecko...

Mąż,dziecko własny dom,pies,kot;) jak jest u was?

Autor: dumnamama89 04.04.11, 18:28
Zapraszam do dzielenia się swoimi doświadczeniami na temat początków swej samodzielności,i wspólnego życia w rodzinie.
Ja może króciutko opowiem swoja historie;) Mam prawie 22 lata ,wspaniała ,piękna ,cudowna córeczkę , która niebawem będzie obchodzić 3-cie urodziny.Jestem 3 lata po ślubie cywilnym,a miesiąc po Kościelnym;) Mieszkam od roku z mężem i córka w naszym własnym domu ,który dostaliśmy w spadku od męża rodziny,natomiast od mojej rodziny dostaliśmy środki które pomogły nam ,ten dom wyremontować;) Wiadomo jak w każdym, małżeństwie raz lepiej, raz gorzej ,a ja nie narzekam.Chociaż początki były jakimś dramatem ,teraz sie układa;)Napiszcie parę słów, jak wam się powodzi?.Moze uda nam się poznać , i w tym wirtualnym świecie zabić troszkę nudy?Serdecznie was pozdrawiam i dziękuje z góry!!!N.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.