Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wyposażenie kuchni   Re: który robot:Zelmer Fenomen 880.0 czy Mo...

Re: który robot:Zelmer Fenomen 880.0 czy Moulinex

Autor: Gość: taniamuzyczka IP: *.152.133.4.dsl.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 18:09
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Od 6 lat używam Zelmera Fenomen i muszę przyznać, że jest on FENOMENALNY i niezawodny. W mojej kuchni stoi na blacie i tylko zmieniam na nim urządzenia potrzebne w danej chwili w zależności od tego, co chcę zrobić. Korzystam z niego codziennie (dzięki temu, że jest pod ręką). Całość jest bardzo łatwa do rozkładania i mycia. Wykorzystuję go do robienia ciast, kremów, sosów (majonez), koktajli, krojenia cebuli (bez łez), siekania i tarcia warzyw na surówki i sałatki, krojenia frytek, ubijania piany i śmietany, robienia naleśników, tarcia placków ziemniaczanych. Jego dużą zaletą jest to, że tarcze są całe ze stali, a nie jak w większości innych robotów tylko małe płytki oprawione w plastik (wolniej się zużywają).
Nigdy nie musiałam korzystać z serwisu - działa bezawaryjnie.
Jednym słowem z czystym sumieniem polecam kupno tego robota (jeden wydatek, bardzo wiele możliwości), a sama zamierzam dokupić do niego sokowirówkę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.