Poszukuję płyty indukcyjnej do nowego mieszkania (gdzie nie ma gazu). Wiem, że płyta ma się mieścić w szafce 60 cm i mieć cztery "fajerki".
Niestety - po wrzuceniu tych danych na ceneo, odsianiu produktów firm krzak i tych przesadnie drogich, nadal wyskakuje mi ponad 100 rekordów. Opinie użytkowników są dwojakie: pozytywne "to moja pierwsza płyta, mam ją od tygodnia i nie wyobrażam sobie powrotu do kuchenki gazowej" albo negatywne "to moja pierwsza płyta, mam ją od tygodnia, a już drugi raz się zepsuła".
Wszystkie płyty generalnie wyglądają tak samo, a niestety internet nie udziela odpowiedzi na to, czym się różnią. Czy są lepsze i gorsze firmy? które z bajerów faktycznie się sprawdzają, a które są właśnie bajerami (zabezpieczenie przed dziećmi mnie nie interesuje)?
Czy moc 7200 W jest optymalna do przeciętnej kuchni?
--
Magdalaena
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.