Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wyposażenie kuchni   Dobry pochłaniacz?

Dobry pochłaniacz?

Autor: Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 08:41
Nie mogę zainstalować wyciągu, więc szukam dobrego pochłaniacza. Czy to w ogóle skuteczny sprzęt? Do tej pory miałam wyciąg, więc pewnie różnica będzie na niekorzyść :(
Zależy mi na tym, żeby był możliwie najbardziej skuteczny (o ile to możliwe) i cichy. Kuchnię mam "60" więc okap też tej szerokości. Ale jest jedno "ale". Nad kuchnią jest wnęka 60/62cm (i tam ma być okap) a na ścianie (tylnej) w samym rogu idzie rura od gazu. Problem więc będzie z zamontowaniem okapu o takiej szerokości, nie ma tyle zapasu aby go odsunąć w bok o parę cm. Jakimś rozwiązaniem byłby węższy okap, ale wolałabym jednak takiej szerokości jakiej jest kuchnia. Może są jakieś rodzaje, które mają węższy rozmiar przy ścianie do zamocowania, a z przodu 60cm?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.