Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wyposażenie kuchni   Re: Rainbow - dla F R A J E R Ó W

Re: Rainbow - dla F R A J E R Ó W

Autor: Gość: Ewelina IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 25.04.11, 00:13
Ludzie, jeśli nie wiecie jak używać i nie wykorzystujecie jego umiejętności to urządzenie to Sami jesteście frajerami. Ja posiadamgo od 10 lat i oprócz serwisu nic mi się nie zepsulo. Jak się kupuje uzadzenie za takie pieniądze to trzeba szanować, chyba ze ktoś jest fleja to mu mogą zardzewiec rury. Po powodzi zbieralam nim wodę i jakoś nie zardzewialy. Zróbcie niewielki test, zamknij okna oraz drzwi i wlacz zwykły odkurzac- smród niemilosierny a zrób to samo z rainbow- czyste powietrze. Jak dla mnie to wystarczy,jeśli masz w nosie swoje zdrowie to wdychaj te zarazki.pozdrawiam wszystkich znawców którzy mysla ze rainbow to odkurzac i tylko tego od niego oczekują.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (101-151)
(1-100)
przejdź do: 1-100 101-151

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.