Gazeta.pl   Forum   Kuchnia   Wyposażenie kuchni   Re: Rainbow odkurzacz - NIE WARTO!

Re: Rainbow odkurzacz - NIE WARTO!

Autor: Gość: zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 11:13
No cóz każdy ma swoje preferęcje natomiast moim zdaniem lepiej mieć brudną muszle klozetową niz ten syf w dywanie i w powietrzu. Nie mozna porównac sprzatania jakims elektroluxem do worka ze sprzątaniem do wody. Szkoda że nie wszyscy wiedza co mają ale to jest kwestia otrzymanego prezentu bo gdybyście kupili go po prezentacji wiedzielibyście co może i jak to robić. Ok zgoda nie ma zwijacza do kabla ale na litosc boską zwijacze pierwsze psuja się w każdym innym odkurzaczu, że waży pare kilo, no a jak ma być inaczej skoro w zbiorniku jest około 2 kg wody plus reszta osprzętu. Rurki są ciężkie ?! Lepsze byłyby pewnie plastikowe ale może byłyby bardziej podatne na uszkodzenia. Reasumując Ja używam Rainbow od 15 lat, miałem model SE a pół roku temu wymieniłem na najnowszy model black i nie wyobrażam sobie sprzatania innym urzadzeniem z całym tym ciężarem, kablami itp
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-151
(101-151)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.