Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polska i świat   Czechy   Biuro podróży WirtalnaPraga.pl wiar...

Biuro podróży WirtalnaPraga.pl wiarygodne?

Autor: asiuniuniunia66 16.12.09, 21:55
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
I jeszcze jeden wątek z prośbą- czy ktoś z Was miał kiedyś do czynienia z tym
biurem podróży i/lub posiada jakieś informacje? Czekam na odpowiedź wink
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.