Cześć!
Nazywam się Krzysiek i w wielkim skrócie opowiem o mojej propozycji.
Jesteśmy zespołem polaków i pracujemy wspólnie przez internet na różnych projektach. W ostatnim czasie stworzyliśmy darmowy serwis edukacyjny
fitnessmozgu.pl tworzymy również kampanie internetowe m.in. dla Brian Tracy International.
Żyjąc w XXI wieku ocean między nami nie jest przeszkodą abyśmy inne nasze projekty robili właśnie z Tobą.
W tym momencie potrzebujemy do zespołu m.in. ekspertów od marketingu internetowego.
Jeżeli nie jesteś tą osobą, to mam dla Ciebie inną propozycję. Mamy dosyć otwarty projekt, skupiający osoby, które chcą dorabiać do domowego budżetu kilkaset dolarów miesięcznie.
(Nie obiecam Ci ja, ani nikt z moich współpracowników dziesiątek tysięcy, a tym bardziej milionów, jeżeli szukasz takich przygód to na pewno nie jestem odpowiednią osobą).
Propozycja ta jest dla osób, które chcą poświęcić kilka godzin tygodniowo na budowanie sieci konsumencko-sprzedażowej polecając i używając produkty polskiego pochodzenia.
Mile widziane są osoby z żyłką przedsiębiorcy, które chcą wspólnie z nami budować bardziej przyzwoity dochód, jak i również te osoby, które chcą po prostu dorobić kilkaset dolarów.
Pozdrawiam ciepło i życzę wielkich sukcesów!
W razie kontaktu zachęcam pisać na adres kkulka(małpa)fitnessmozgu.pl
Krzysiek.