eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 16.05.01, 10:45 A co z pledami? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 16.05.01, 10:55 eliot napisał(a): > A co z pledami? > > Eliot ODP. ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . PZDR.KOCYBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victor Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 10:58 Nie pozwól aby Twój koń występował na forum GW zamiast ciebie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 16.05.01, 13:59 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > eliot napisał(a): > > > A co z pledami? > > > > Eliot > ODP. > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > PZDR.KOCYBA > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 16.05.01, 14:11 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > eliot napisał(a): > > > > > A co z pledami? > > > > > > Eliot > > ODP. > > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > > PZDR.KOCYBA > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > Eliot odp. Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! Pozdrawiam. Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 16.05.01, 17:46 Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > Eliot > > odp. > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! > Pozdrawiam. > Koń Kocyby Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK Soplica, ale to raczej dla Franka... Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:17 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > Eliot > > > > odp. > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to a > by > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK > Soplica, ale to raczej dla Franka... > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > Pozdrawiam > Eliot odp. Próbowałem , ale odpowiedzieli mi bym się nie przejmował Kocybą on raczej pasuje do Towarzystwa Przyjaciół Etanolu , ale WuTKa Soplica to jest to o czym on marzy. Mówisz o ,,Skay line " - raczej wolę byc cicho , bo jak wsadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:30 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > > Eliot > > > > > > odp. > > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po > to a > > by > > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije > batem > > ! > > > Pozdrawiam. > > > Koń Kocyby > > > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie W > TK > > Soplica, ale to raczej dla Franka... > > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > > > Pozdrawiam > > Eliot > odp. Próbowałem , ale odpowiedzieli mi bym się nie przejmował Kocybą on raczej pasuje do Towarzystwa Przyjaciół Etanolu , ale WuTKa Soplica to jest to o czym on marzy. Mówisz o ,,Skay line " - raczej wolę byc cicho , bo jak wsadzą Kocybę to nie będę mu mógł dolewać wody do gorzały - wódę sam wupijam / a robie to już 14 lat /.eraz to Kocyba się tak przyzwyczaił , że upija się samą wodą ! Pozdrawiam Koń Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 18.05.01, 11:44 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > to Kocyba się tak przyzwyczaił , że upija się samą wodą ! > Pozdrawiam > Koń Kocyby . > Eeee! To chyba sam troszke przesadzasz! To tylko chuchac i dmuchac na takiego Pana. Tanio wychodzi jego utrzymanie. Wiecej bedziesz mial na sinako i WTK, a w wakacje to i moze na lodke (Bols) staarczy Moze Ci i czasem przyrznie ale sam pomysl jakbys tylko wode pil tez by Cie cholera brala... Zycze polamania bata Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLACZ Re: FRANEK KOCYBA IP: *.energa.gda.pl 11.07.01, 15:58 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > Eliot > > > > odp. > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to a > by > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK > Soplica, ale to raczej dla Franka... > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > Pozdrawiam > Eliot KOCYBA, TY STARY KONIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 13:15 Gość portalu: Koń napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > > > eliot napisał(a): > > > > > > > A co z pledami? > > > > > > > > Eliot > > > ODP. > > > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > > > PZDR.KOCYBA > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > Eliot > > odp. > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! > Pozdrawiam. > Koń Kocyby Cholera, batem cię bije? Nie ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 23.05.01, 14:49 Gość portalu: wawa napisał(a): Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Cholera, batem cię bije? Nie ręką? > A Ty ktora metode przedkladasz... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.wlfdle1.on.home.com 31.05.01, 08:23 eliot napisał(a): > A co z pledami? > > Eliot Zwrotu pledów domaga się jego kuzyn Pledman Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 31.05.01, 18:10 Gość portalu: bzik napisał(a): > > Zwrotu pledów domaga się jego kuzyn Pledman Wpierw musi zmienic nazwisko na Plaidman i wystapic do amerykanskiego sadu. Jak nasze zaklady produkcji kocy i pledow wplaca ile trzeba na odpowiedni fundusz, a sad amerykanski odrzuci (!!!) ten pozew, to w ramach pokoju prawnego dostanie chustke na glowe, ewentualnie szalik! I niech sie Plaidman cieszy! No, ale juz!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Do konia Franka Kocyby IP: 151.152.101.* 16.05.01, 20:48 Widze koniu, ze z ciebie wyksztalcony i bystry facet. Poradz mi prosze czego ja moglbym sie domagac do zwrotu ???...Tez chce zeby mi cos zwrocono. Mysle i mysle i ni huja nic nie moge wymyslec. Moze zwrotu mlodosci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: od konia Kocyby do etha - NOL - a IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:11 Gość portalu: ethanol napisał(a): > Widze koniu, ze z ciebie wyksztalcony i bystry facet. Poradz mi prosze czego ja > > moglbym sie domagac do zwrotu ???...Tez chce zeby mi cos zwrocono. Mysle i > mysle i ni huja nic nie moge wymyslec. Moze zwrotu mlodosci ??? odp. Ty sobie kochany możesz żądać to co wynika z części Twojego nazwiska - nol czyli nul - czyli zero !I tego mają prawo żądać wszyscy Polacy bez wzgłędu na wykształcenie i pochodzenie - czego Tobie , sobie i Wam życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 10:29 Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - wiadomość za wynagrodzeniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 12:12 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - > wiadomość za wynagrodzeniem !!! Ile wczesniej wypil? To moze byc "tygodniowka" )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 12:19 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - > > > wiadomość za wynagrodzeniem !!! > > Ile wczesniej wypil? > To moze byc "tygodniowka" )) > > Eliot odp. Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał pić zużyte borygo ! Pzdr. Franek Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 12:28 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał pić > zużyte borygo ! > Pzdr. > Franek Kocyba > Pogadaj z Ethanolem, moze Ci toroche podrzuci... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 13:33 eliot napisał(a): > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > odp. > > Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał > pić > > zużyte borygo ! > > Pzdr. > > Franek Kocyba > > > Pogadaj z Ethanolem, moze Ci toroche podrzuci... > > Eliot odp. O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdybym się zatruł to koń umarłby z tęsknoty . F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 16:42 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > odp. > O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdybym si > ę > zatruł to koń umarłby z tęsknoty . > > F. Kocyba > Myslisz, ze Ethanol taki wredny i metylaka by Ci podrzucil ??? A jak to On napoil konia (tym metylakiem) to ciemno przed Toba widze Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA - Re: Ethanol ratuj mojego konia - Eliot mówi , że w Tobie nadzieja ! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 07:04 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > > odp. > > O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdyb > ym si > > ę > > zatruł to koń umarłby z tęsknoty . > > > > F. Kocyba > > > > Myslisz, ze Ethanol taki wredny i metylaka by Ci podrzucil ??? > A jak to On napoil konia (tym metylakiem) to ciemno przed Toba widze > > Eliot odp. Wiem Ethanol ,że konia mi nie strułeś / masz przecież sumienie / ,przyślij trochę odżywki bo borygo bardzo jest spaprane olejem . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot - Re: Ethanol ratuj mojego konia - Eliot mówi , że w Tobie nadzieja ! 22.05.01, 11:54 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Wiem Ethanol ,że konia mi nie strułeś / masz przecież sumienie / ,przyślij troc > hę > odżywki bo borygo bardzo jest spaprane olejem . > Probowales przepuscic toto przez chleb? Najlepszy byl razowy Na denaturat skutowalo...)) Moze i tu pomoze... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 19:51 BA, KOCY nie ma. Idź do Urbana, może ci da śpiwory, którymi chciał obdarować nowojorskich bezdomnych. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYNIET Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 11:46 Gość portalu: maurycy napisał(a): > BA, KOCY nie ma. Idź do Urbana, może ci da śpiwory, którymi chciał obdarować > nowojorskich bezdomnych. )) odp. Od dzisiaj zmienić należy nazwisko na Franek Kocyniet - skoro mówisz , że niet kocy . Do Urbana nie pójdę bo nie nazywam się Franek Śpiworski . Pzdr. Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo znajomi mi mówia , że cholernik zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u ! Franek Kocyniet Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 22.05.01, 12:00 Gość portalu: KOCYNIET napisał(a): > Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo znajomi mi mówia , że cholerni > k > zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u ! > > Franek Kocyniet Jesli to prawda to AWS zacznie miec szanse na przekroczenie 5 % !!! Wreszcie trafi im sie ktos inteligentny !!!! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 12:10 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYNIET napisał(a): > > Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo > znajomi mi mówia , że cholerni > > k > > zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u > > > > Franek Kocyniet > > Jesli to prawda to AWS zacznie miec szanse na > przekroczenie 5 % !!! Wreszcie trafi im sie ktos > inteligentny !!!! )) > > Eliot > odp. Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nareszcie chłop będzie robił to co umie robić ! Pzdr. F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 22.05.01, 15:49 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! > Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nareszcie > > chłop będzie robił to co umie robić ! > Pzdr. > F. Kocyba On i tego nie umie A jeszcze Mariana bedzie musial na tym wozie targac. A Szkaradek? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 07:12 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp. > > Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! > > Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nare > szcie > > > > chłop będzie robił to co umie robić ! > > Pzdr. > > F. Kocyba > > On i tego nie umie > A jeszcze Mariana bedzie musial na tym wozie targac. A Szkaradek? > > Eliot > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chcę ! Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 10:35 Ja spotkalam konia. Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. wiec nie wiem, co o tym myslec ... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 11:33 ada napisał(a): > Ja spotkalam konia. > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > wiec nie wiem, co o tym myslec ... Zostaw to koniowi Franka! Ma duzy leb, niech sam sie martwi! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 12:16 eliot napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > Zostaw to koniowi Franka! Ma duzy leb, niech sam sie martwi! )) > > Eliot To on !!! To on !!! Faktycznie mial duza glowe (o posiwialych skroniach). Mial ponadto klapki na oczach. I robil bokami. Stary kon !!! Ale za to , ze to kon Franka , mojej glowy (niezbyt duzej) nie dam. Bo nie czytalam wszystkich poprzednich postow )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:16 ada napisał(a): > Ja spotkalam konia. > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > wiec nie wiem, co o tym myslec ... odp. Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . Pzdr. F.Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 12:25 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > odp. > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > Pzdr. > F.Kocyba odp. Niestety nie wiem, jak cuchnie denaturat. Nie jestem jeszcze na tym etapie staczania sie buahahahaha !!! Moge powiedziec, ze kon cuchnal ogolnie. Rozkladem jakby, czy jakos tak .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:58 ada napisał(a): > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > ada napisał(a): > > > > > Ja spotkalam konia. > > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > > > odp. > > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > > Pzdr. > > F.Kocyba > > odp. > > Niestety nie wiem, jak cuchnie denaturat. > Nie jestem jeszcze na tym etapie staczania sie buahahahaha !!! > Moge powiedziec, ze kon cuchnal ogolnie. > Rozkladem jakby, czy jakos tak .... > ada Droga Ado -denaturat to taki płyn fioletowy / aktualnie biały - by konsumpcja jego była większa / stosowany np. dawniej do baniek lekarskich ,mycia okien ,odtłuszcania itp... cuchnie niebożebnie ! Koń cuchnie bo od kilku dni ślaja się po Polsce - moja krew . Ale jeżeli cuchnie ogólnym ROZKŁADEM, to najprawdopodobniej zapisał się do AWS - Boże jaki to wstyd !!!! Pzdr. Zrozpaczony Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 14:22 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > Droga Ado -denaturat to taki płyn fioletowy / aktualnie biały - by konsumpcja > jego była większa / stosowany np. dawniej do baniek lekarskich ,mycia > okien ,odtłuszcania itp... cuchnie niebożebnie ! > Koń cuchnie bo od kilku dni ślaja się po Polsce - moja krew . > Ale jeżeli cuchnie ogólnym ROZKŁADEM, to najprawdopodobniej zapisał się do AWS > - > Boże jaki to wstyd !!!! > Pzdr. > Zrozpaczony Kocyba > Franek, przepraszam ze wtracam swoje trzy grosze, ale przez ten denaturat zapomniales, ze Kon mial zostac szefem tego AWS. W nagrode do drobnych poslug miales dostac Buzka! Ja wiem, ze to licha szkapa ale lepsze to niz nic... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:53 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > odp. > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > Pzdr. > F.Kocyba odp. Nie przejmujcie się mam ich w garści - oni wszyscy tacy sami jak ja Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 11:30 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . > Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chcę ! > Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! > A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! > Ostatnio w Warszawie w Al. Niepodleglosci. W studio udzwiekowywal spot reklamowy AWS-u. Konkretnie to spiewal nowa wersje znanego dziela "Skrzydla polamane..." Kon by sie usmial )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:13 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > > > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . > > Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chc > ę ! > > Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! > > A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! > > > Ostatnio w Warszawie w Al. Niepodleglosci. W studio udzwiekowywal spot reklamow > y > AWS-u. Konkretnie to spiewal nowa wersje znanego dziela "Skrzydla polamane..." > Kon by sie usmial )) > > Eliot odp. Eliot - poprawiłeś mi humor - a byłem bardzo smutny . Nie nie przez to , że widziałeś konia , ale poprzez odpowiedź . Patrz inni się smucą , denerwuja - a tu można przy pomocy jednego konia świetnie się bawić Pzdr. oddany ci F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 14:38 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Eliot - poprawiłeś mi humor - a byłem bardzo smutny . Nie nie przez to , że > widziałeś konia , ale poprzez odpowiedź . > Patrz inni się smucą , denerwuja - a tu można przy pomocy jednego konia świetni > e > się bawić > Pzdr. > oddany ci F. Kocyba > Wyskoczylem kupic butelczyne (nie pytaj czego), bo bede dzis wracal tymi Alejami. Jak spotkam konia to troche tego plynu zuzyjemy (butla duza to i na konski leb starczy...). Zreszta Pola Mokotowskie niedaleko, trawka zielona to i zakasic bedzie czym... PS. Mialbys jakas rade na jutro, mam cholernie duzo do roboty a sam rozumiesz, ze bede mial leb jak u konia... Kazda rade przyjme z pokorna wdziecznoscia...)) Szczerze oddany Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 13:26 Witam Wszyskich i Ciebie Franek. Zapisałem się do AWS - tu wszyscy tacy mili , no i poziom intelektualny w moim stylu. Denaturat wychlaliśmy - oj , jak brak nam tego płynu ! Chca mnie zrobic swoim szefem - twierdza ,że jestem taki piękny i mądry . Napisałem program wyborczy dla wszystkich Polaków który zawiera się w jednym punkcie : 1.Po nas ostatni gasi światło. Ps. Wszystkich którzy martwią sie o mnie pozdrawiam .Franek jak my dojdziemy do władzy po wyborach , to ja będę smagał batem , a Ty / Wy/ będziecie spoceni ciągneli ten rozswalający się wóz - a bryka ledwo dyszy . Pzdr. Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
ada To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS !!! 23.05.01, 13:53 Konia trzeba sprawdzic. Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj czy iiihahahaha !!! ??? Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.pl 23.05.01, 14:21 ada napisał(a): > > Konia trzeba sprawdzic. > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > czy iiihahahaha !!! ??? > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A połowa AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:29 ...potrafią się bawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. 23.05.01, 14:46 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ...potrafią się bawić ! Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go slowem grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) Zatroskany politycznie Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:50 eliot napisał(a): > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > ...potrafią się bawić ! > > Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go > dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go slowem > grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) > > Zatroskany politycznie > > Eliot odp. O cholera zapomniałem , że on w młodości należał do PZPR i był TW. A zreszta to nie jest pierwszy tego typu przekręt w AWS . F. Kocyba > Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. 23.05.01, 14:59 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > > > ...potrafią się bawić ! > > > > Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go > > dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go sl > owem > > grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) > > > > Zatroskany politycznie > > > > Eliot > odp. > O cholera zapomniałem , że on w młodości należał do PZPR i był TW. > A zreszta to nie jest pierwszy tego typu przekręt w AWS . > F. Kocyba > > > No to mnie uspokoiles! To prawdziwy przywodca AWS. To wybory ma jak banku! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 14:53 Gość portalu: Lechu napisał(a): > ada napisał(a): > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A połowa > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 17:34 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > ada napisał(a): > > > > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A p > ołowa > > > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > > > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! > A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) > > Eliot > Kochani Ależ wy naiwni jesteście Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. Wyłoili denaturat i wszystko. Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował po mieszance redbula z łyskaczem. On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. Jak to koń . jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.pl 23.05.01, 18:17 jerry44 napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > > ada napisał(a): > > > > > > > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > > > > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają > . A p > > ołowa > > > > > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > > > > > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! > > A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) > > > > Eliot > > > > Kochani > Ależ wy naiwni jesteście > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > Wyłoili denaturat i wszystko. > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > po mieszance redbula z łyskaczem. > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > Jak to koń . > jerry Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby a nie Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtopił w tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. Kolejne zwycięstwo nad AWS. Gratuluję. Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 18:28 Gość portalu: Lechu napisał(a): > > Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby a nie > > Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtopił w > tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. > Kolejne zwycięstwo nad AWS. > Gratuluję. > > Lechu To Platforma doznala poteznego intelektualnego wzmocnienia. Jeszcze troche i zagrozi Millerowi!!! Ale, ale, czy AWS juz wie o bolesnej stracie czlonka...??? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: 212.76.32.* 23.05.01, 18:47 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby > a nie > > > > Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtop > ił w > > tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. > > Kolejne zwycięstwo nad AWS. > > Gratuluję. > > > > Lechu > > To Platforma doznala poteznego intelektualnego wzmocnienia. Jeszcze troche i > zagrozi Millerowi!!! > Ale, ale, czy AWS juz wie o bolesnej stracie czlonka...??? > > Eliot > Wzmocnienie intelektualne i estetyczne, majstersztyk w zwiększaniu elektoratu (wśród koni). Taaak, PO podoba mi się coraz bardziej. A co do AWS, to ostatnio zbierali suchy chleb. Ale nie wiem co to znaczy. Może już nic innego nie mogą ukraść, może przewidują głód, a może rzucą "kiełbasę" swojemu elektoratowi ? Wróg czuwa. Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 24.05.01, 09:57 Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > A co do AWS, to ostatnio zbierali suchy chleb. Ale nie wiem co to znaczy. Może > już nic innego nie mogą ukraść, może przewidują głód, a może rzucą "kiełbasę" > swojemu elektoratowi ? > Wróg czuwa. > > Lechu Masz zapewne na mysli te 18,2 % bezrobotnych? To AWS bedzie druga(!) sial w parlamencie Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 18:24 jerry44 napisał(a): > > Kochani > Ależ wy naiwni jesteście > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > Wyłoili denaturat i wszystko. > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > po mieszance redbula z łyskaczem. > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > Jak to koń . > jerry No!!! To lepszy cwaniak!!! Ale az tak??? Ten to ma leb!!! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastur Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.01, 21:46 zachęcam Was kochani, bijcie konia i to trzy razy dziennie, najlepiej po posiłkach. Ja robię to od dwudziestu laty a przekonał mnie do tego nasz ksiądz od religii, pokazywał nam najlepsze techniki, jak bić długo i się przy tym nie zmęczyć. Wyćwiczyliśmy to na jego koniu, a miał potężnego. Pozdrawiam Was gorąco, chłopaki, paaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: 212.244.189.* 24.05.01, 08:55 eliot napisał(a): > jerry44 napisał(a): > > > > > Kochani > > Ależ wy naiwni jesteście > > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > > Wyłoili denaturat i wszystko. > > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > > po mieszance redbula z łyskaczem. > > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > > Jak to koń . > > jerry > > No!!! To lepszy cwaniak!!! Ale az tak??? > Ten to ma leb!!! )) > > Eliot Kon Kocyby ... ach... dzika , nieujarzmiona natura !!! Wolny Polski Kon !!! Nikt nim nie zawladnie. Wszystkim , ktorzy chcieliby zaprzac go do swego wozu kon Kocyby pokazuje zadnimi nogami gest Kozakiewicza. Zjadlwszy przedtem i wypiwszy, co dali. Ten kon to symbol... yyyy.... symbol ....yyyy .... zapomnialam czego... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Kocy Re: OŚWIADCZENIE KONIA KOCYBY !!!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 09:16 Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jestem tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. Będę ich szefem ,bo trzymam ich w garści - jestem najbardziej intyligentny z nich - a przeszłość w PZPR i TW mamy taką samą. Ważne - nie mam pryszczy i głową nie trzęse jak oni - czyli nie mam pryszczycy i BSA . Poznałe ostatnio fajna dziewczynę ŚWINIĘ PIGGI - ale mnie troche zawiodła , poniewaz zapisała sie do PO - dlatego zerwałem z nia kontakty . Mam i innych przyjaciół np. padalca , hienę cmentarną ,szakala ,sępa ,skunksa / zwanego śmierdzielem /itd - ale oni przepisali się do Przymierza dla Polski / a może to Przymierze i Sprawiedliwość - juz sam się gubię / oraz do jakiejś tam Prawicy Polskiej . Pozdrawiam tych co z troska wypowiadają się o mnie - proszę o datki w postaci denaturatu - bo wszystko mi wychlali ! Opracowałem program wyborczy mojego AWS który brzmi : 1.Jak wygramy wybory to na wóz załadujemy jeszcze raz tyle - a wy będziecie go musieli ciągnać . 2.Po nas choćby POTOP...koniec programu . Koń Franka Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 10:20 Gość portalu: KOŃ Kocy napisał(a): > Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jestem > tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. > Koń Franka Kocyby Jak doniosly wczoraj media zjednoczyla sie nam AWS-owska prawica. Nawet jesli nie cala to i tak jest to jej najwiekszy sukces od 1997 r.! Nieprzypadkowo nalezy to wiekopomne zdarzenie polaczyc z przystapieniem do AWS Konia Kocyby! I jesli nawet cale to zdarzenie jest tylko skutkiem wypitego wspolnie denaturatu to i tak nic juz nie umniejszy tego osiagniecia! Co wiecej, doniesienia Jerry'ego o rzekomej ucieczcie Konia Kocyby na Platforme okazaly sie jeno plotka, ktora on wyssal z brudnego palca, rodzi sie pytanie czyjego!? Pozostawanie Konia Kocyby w AWS rodzi tez dalsza nadzieje dla polskiej prawicy, dlatego tez przylaczam sie do Jego apelu o zaopatrzenie w stosowne srodki negocjacyjne. Widze jasna przyszlosc dla Konia Kocyby, jego miejsce jest na najzaszczytniejszych stanowiskach panstwowych! Franek! Gdybys miast w pijanym widzie okladac Konia batem pogadal z nim to moze bysmy sie dowiedzieli czy nie jest on przypadkiem potomkiem w prostej linii slawnego w swiecie calym konia cesarza Kaliguli! Bo to iscie senatorska glowa!!! Z pozdrowieniami dla Konia i Franka oraz z najlepszymi zyczeniami dla AWS )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 10:38 Kon Kocyby na Marszalka Senatu !!! Pelniac te funkcje pojezdzi sobie konisko po swiecie, ponawiazuje cenne dla Rzplitej stosunki (z jego koneksjami !!!) , juz to w Andorze, juz to w Patagonii... Tylko jeden szkopul jest: jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica dostala sie do senatu .... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 10:47 Gość portalu: ada napisał(a): > Tylko jeden szkopul jest: > jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica > dostala sie do senatu .... Jak to jak? Wierzchem!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 10:55 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > > Tylko jeden szkopul jest: > > jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica > > dostala sie do senatu .... > > Jak to jak? Wierzchem!!! > > Eliot - Oj, Kazmirz ! Nasz Witia wierzchem jedzie !!! - Nie moze byc !!! Na kocie ??? !!! (obejrzeli panstwo fragment filmu 'Sami swoi') Tak mi sie pzrypomnialo .... )) Zeby go tylko nie ochwacili.... Konia Kocyby , znaczy ... ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 11:03 Gość portalu: ada napisał(a): > > Zeby go tylko nie ochwacili.... Konia Kocyby , znaczy ... > > ada Ochwaca, ochwaca, jak tylko wejdzie. Popatrz na tych naszych, pozal sie Panie, senatorow. Walach jeden w drugiego... eliot Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 11:28 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOŃ Kocy napisał(a): > > > Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jes > tem > > tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. > > Koń Franka Kocyby > > Jak doniosly wczoraj media zjednoczyla sie nam AWS-owska prawica. Nawet jesli n > ie > cala to i tak jest to jej najwiekszy sukces od 1997 r.! Nieprzypadkowo nalezy t > o > wiekopomne zdarzenie polaczyc z przystapieniem do AWS Konia Kocyby! I jesli naw > et > cale to zdarzenie jest tylko skutkiem wypitego wspolnie denaturatu to i tak nic > > juz nie umniejszy tego osiagniecia! Co wiecej, doniesienia Jerry'ego o rzekomej > > ucieczcie Konia Kocyby na Platforme okazaly sie jeno plotka, ktora on wyssal z > brudnego palca, rodzi sie pytanie czyjego!? Pozostawanie Konia Kocyby w AWS rod > zi > tez dalsza nadzieje dla polskiej prawicy, dlatego tez przylaczam sie do Jego > apelu o zaopatrzenie w stosowne srodki negocjacyjne. Widze jasna przyszlosc dla > > Konia Kocyby, jego miejsce jest na najzaszczytniejszych stanowiskach panstwowyc > h! > Franek! Gdybys miast w pijanym widzie okladac Konia batem pogadal z nim to moze > > bysmy sie dowiedzieli czy nie jest on przypadkiem potomkiem w prostej linii > slawnego w swiecie calym konia cesarza Kaliguli! Bo to iscie senatorska glowa!! > ! > > Z pozdrowieniami dla Konia i Franka oraz z najlepszymi zyczeniami dla AWS )) > > Eliot > Koń Kocyby łze jak pies !!! (A może nie pamięta?) Ludzie widzieli !!! Nawalony jak okręt podpisywał kwity na platformie. W kręgach mówi się że jest już także członkiem LSD . On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tylko dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 12:03 jerry44 napisał(a): > On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tyl > ko > dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. > Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. > Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... Kim on wlasciwie jest dla Konia ? Kto tu powozi, a kto ciagnie ? Kto tu na kim jezdzi ? Gdzie woz, gdzie przewoz ? Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 13:43 Gość portalu: ada napisał(a): > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > Kto tu na kim jezdzi ? > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > ada Świetnie kombinujesz Kocyba i Koń Kocyby to ten sam gość . Taki Doktor Kocyba i Mister Koń A powozi ten który akurat trzeżwiejszy. Prezydentem chce (chcą ?) zostać Prezydentem, tylko obawiam się że przy takim trybie życia mogą nie doczekać (A Koń to na pewno nie doczeka) jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocyboko Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.191.128.* 24.05.01, 14:44 jerry44 napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > > Kto tu na kim jezdzi ? > > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > > > ada > > Świetnie kombinujesz > Kocyba i Koń Kocyby to ten sam gość . > Taki Doktor Kocyba i Mister Koń > A powozi ten który akurat trzeżwiejszy. > Prezydentem chce (chcą ?) zostać Prezydentem, > tylko obawiam się że przy takim trybie życia > mogą nie doczekać (A Koń to na pewno nie doczeka) > jerry odp. Jerry - masz rację - po tym denaturacie dostaję rozdwojenia jaźni. Boję się abym nie widział potrójnie bo wtedy tylko na mesjasza ! Pzdr. Kocybokoń Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 14:37 Gość portalu: ada napisał(a): > > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > Kto tu na kim jezdzi ? > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > ada Ada! Juz wspominalem, ze starozytny on zapewne wiedzie rod! To pewmie jest Kon Trojanski... poprostu... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 14:53 eliot napisał(a): > > Ada! Juz wspominalem, ze starozytny on zapewne wiedzie rod! > To pewmie jest Kon Trojanski... poprostu... > > Eliot > Trojanski, powiadasz ? W przypadku Troi bylo o co walczyc, ale w przypadku AWS ? )) A moze masz na mysli , ze jest to kon hr. Trojanskiego z Trojan ? To by sie trzymalo kupy ... Z jednej strony Kon wystepuje , jako wlasnosc Obywatela Kocyba Franciszek, z drugiej , jako wlasnosc hr. Trojanskiego z Trojan ...Kon wszystkich Polakow .... cwana bestia !!! Dam mu kreske w wyborach !!! ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 16:22 Gość portalu: ada napisał(a): > > Trojanski, powiadasz ? > W przypadku Troi bylo o co walczyc, ale w przypadku AWS ? )) > Co fakt, to fakt, Grzeskowiak to nie piekna Helena... no moze na miare AWS-u... > A moze masz na mysli , ze jest to kon hr. Trojanskiego z Trojan ? > A moze Franza Kotzyba von Throian und zu Illion > To by sie trzymalo kupy ... > Z jednej strony Kon wystepuje , jako wlasnosc Obywatela Kocyba Franciszek, > z drugiej , jako wlasnosc hr. Trojanskiego z Trojan ...Kon wszystkich > Polakow .... cwana bestia !!! > Dam mu kreske w wyborach !!! > > ada Taaaaak!!!! Bo to jest Kon ekumeniczny!!! Chociaz miewa urazy goleni... tez chyba dam Mu swoja kreche Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 14:35 > > Koń Kocyby łze jak pies !!! (A może nie pamięta?) > Ludzie widzieli !!! > Nawalony jak okręt podpisywał kwity na platformie. > W kręgach mówi się że jest już także członkiem LSD . > On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tyl > ko > dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. > Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. > Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . > No jesli Kon Kocyby rozwinal swoja dzialalnosc tak szeroko to powstanie Platformy Porozumienia Przymierza Prawicy Ruchu Spolecznego Akcji Wyborczej Solidarnosc Sojuszu Lewicy, Prawicy, Centrum oraz Lewitacji Demokratycznej jest juz tylko kwestia czasu!!! Ciekawym wielce czy Kon Kocyby dalej skromnie bedzie chowal sie w cieniu czy tez zajmie nalezne Mu w naszym panstwie miejscie! Panowie i Ty Ado, oddajmy Mu czesc za dziela, ktorych dokonal dla Ojczyzny Ratowania! Pelen podziwu Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 24.05.01, 10:03 Gość portalu: ada napisał(a): > > Kon Kocyby ... ach... dzika , nieujarzmiona natura !!! > Wolny Polski Kon !!! > Nikt nim nie zawladnie. > Wszystkim , ktorzy chcieliby zaprzac go do swego wozu > kon Kocyby pokazuje zadnimi nogami gest Kozakiewicza. > Zjadlwszy przedtem i wypiwszy, co dali. > Ten kon to symbol... yyyy.... symbol ....yyyy .... zapomnialam czego... > )) > > Oj Ada! Ada! Ty to masz fantazje...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 13:06 Ja , Franek Kocyba uroczyście ośwadczam , że w dniu dzisiejszym zarejestrowałem nową partię pod nazwą ,,Kocyby Wszystkich Krajów Łączcie Się ". Jest to partia zrzeszająca w swoich szeregach wszystkie pomioty / nie mylić z podmiotami / które w swoich partiach istnieją tylko dlatego , żeby aby się do woli nachapać - ludzie z jakimkolwiek intelektem , uczciwi ,widzący w swoim działaniu interes Polski....-nie będą przyjmowani ! Cieszę się szczerze z działalności mojego Konia / zresztą po to go wysłałem w Polskę / który pięknie spisał się w swojej roli - rozpieprz.ł AWS , powołał PO , i inne przymierza , łącznie z tym od Krzaklewskiego , Niesiołowskiego , Kaczora i innych . Partie te mogą się zrzeszać z moją partią na zasadach równoprawnych -czyli listy wyborcze przekazane zostaną do decyzji Komisji Lekarskiej w Tworkach . Indywiduale podania będą rozpatrywane przez Komisje w Lublińcu . Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Pozdrawiam wszystkich twórców tego portalu , a szczególnie Eliota , Adę ,Jerrego , Lecha .... Bawmy się dalej , żeby nie ogłupieć w tej nasze Ojczyźnie rządzonej przez AWS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 24.05.01, 14:44 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Kocu! Kazdy Kon pod wlasnym pledem! Co Kon wyskoczy - to zawsze jakas butelke znajdzie!!! Czy przysiega bedzie teraz "na Kasztanke"...??? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 14:52 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Kocu! > > Kazdy Kon pod wlasnym pledem! > > Co Kon wyskoczy - to zawsze jakas butelke znajdzie!!! > > Czy przysiega bedzie teraz "na Kasztanke"...??? > > Eliot odp. Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia . Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kampanię wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. KOCYBOKOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.244.189.* 24.05.01, 14:59 Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla Baba z wozu, koniom lzej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 06:55 Gość portalu: ada napisał(a): > Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, > piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla > > Baba z wozu, koniom lzej odp. Kocham kobiety - bo są piękne- no , z wyłączeniem A. Grześkowiak / tego mutanta nie znoszę !!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 24.05.01, 15:09 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . > Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia . > Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kampanię > wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. > KOCYBOKOŃ > > Najpierw musisz miec sztab wyborczy i fundusz takowy. Ktos musi za to wszystko pojsc siedziec, co przechlamy! A pamiej, ze wg. nowych zasad Polmosy juz niestety nie moga nas sponsorowac bezposrednio... Kon bedzie musial cos wykombinowac, w kon-cu to On ma duzy leb... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:00 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp. > > Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . > > Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia > . > > Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kamp > anię > > wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. > > KOCYBOKOŃ > > > > > Najpierw musisz miec sztab wyborczy i fundusz takowy. Ktos musi za to wszystko > pojsc siedziec, co przechlamy! A pamiej, ze wg. nowych zasad Polmosy juz nieste > ty > nie moga nas sponsorowac bezposrednio... > Kon bedzie musial cos wykombinowac, w kon-cu to On ma duzy leb... > > Eliot > > odp. Liczę na Was , że będziecie mnie wspomagać - choćby denaturatem . A śmieszność polskiej prawicy wygląda tak jak przyjażń Kocyby z Koniem . Zobacz ilu jest aktualnie Kocybów i Koni na polskiej prawicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 25.05.01, 10:52 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > A śmieszność polskiej prawicy wygląda tak jak przyjażń Kocyby z Koniem . > Zobacz ilu jest aktualnie Kocybów i Koni na polskiej prawicy ! > I to wlasnie jest w niej takie piekne! Dlatego Kocham Polska Prawice!!!! )))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Przywieźli mi tu Lecha IP: *.pl 24.05.01, 15:38 Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. Lekarz z Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 24.05.01, 16:27 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy a Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... Prosze mu zaaplikowac C2H5OH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: *.pl 24.05.01, 23:12 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy > a > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH Zaaplikowałem mu CH3OH. Pomogło, nie widzi problemów. Lekarz z Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:10 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dl > a kon > > ia na > > > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła > jakie > > goś > > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że > jaki > > ś > > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed go > dziną > > > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > > > Lekarz z Tworek > > > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Plat > formy > > a > > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH > > Zaaplikowałem mu CH3OH. Pomogło, nie widzi problemów. > > Lekarz z Tworek > odp. Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i miałem majaki , że Buzek jest mądry ! Koniokocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 25.05.01, 10:57 Gość portalu: Koniokoc napisał(a): > odp. > Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i miałem > majaki , że Buzek jest mądry ! > Koniokocyba > Nie wykrecaj sie! Ukladaj strategie wyborcza! Panie Doktorze jakby zbytnio wierzgal prosze zwiekszyc dawke! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 11:08 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koniokoc napisał(a): > > odp. > > Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i mia > łem > > majaki , że Buzek jest mądry ! > > Koniokocyba > > > Nie wykrecaj sie! Ukladaj strategie wyborcza! Panie Doktorze jakby zbytnio > wierzgal prosze zwiekszyc dawke! > > Eliot odp. Eliot - i ty Brutusie przeciwko mnie ? Jeżeli możesz to poproś Doktora o C2H5OH- wtedy bądę wiedział , że jesteś moim przyjacielem... A swoją drogą zobacz jakie spustoszenie na prawicy poczynił mój Koń ! Dzisiaj pijemy z moimi przyjaciółmi BORYGO i nie mam głowy do żadnych strategii - pomóż - a może Doktor ma jakieś propozycje...Widzę jedna , że ELYTY AWS zaczynają to cvo powinni na początku - Tworki , Lubliniec , Warta....to ich miejsce ! Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 25.05.01, 11:21 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Eliot - i ty Brutusie przeciwko mnie ? Jeżeli możesz to poproś Doktora o C2H5OH > - > wtedy bądę wiedział , że jesteś moim przyjacielem... > A swoją drogą zobacz jakie spustoszenie na prawicy poczynił mój Koń ! > Dzisiaj pijemy z moimi przyjaciółmi BORYGO i nie mam głowy do żadnych strategii > - > pomóż - a może Doktor ma jakieś propozycje...Widzę jedna , że ELYTY AWS zaczyna > ją > to cvo powinni na początku - Tworki , Lubliniec , Warta....to ich miejsce ! > Kocyba > Pelna zgoda. Ale widziales kiedys wariata, ktory wiedzialby, ze nim jest! Panie Doktorze! Pacjent jest zupelnie trzezwy! To SKANDAL!!! Tu jest potrzebna KONSKA dawka!!! Serdecznie pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:06 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy > a > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH odp. Lechu jesteś kochany ! Nareszcie C2H5OH - ozłocę Cię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: Przywieźli mi tu Lecha i do Ady 24.05.01, 20:35 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek Gdyby przywieźli Konia Kocyby , to na litość Boską nie przyjmuj oficjalnie na oddział. Zaszkodziłoby mu to w kampanii wyborczej .Pismaki zaraz obsmarują. Odtruj dyskretnie bo przeżarty na wskroś denaturą , postaw na cztery nogi i do domu .Tylko dyskretnie !!!! Bo Kocyba Prezydentem nie zostanie. jerry Ada napisała: Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla Baba z wozu, koniom lzej . Nie wiem jaki jest stosunek Konia Kocyby. Ja uważam że im więcej bab tym lepiej dla konia jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon Re: Przywieźli mi tu Lecha i do Ady IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:13 jerry44 napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Gdyby przywieźli Konia Kocyby , to na litość Boską nie przyjmuj oficjalnie > na oddział. Zaszkodziłoby mu to w kampanii wyborczej .Pismaki zaraz obsmarują. > Odtruj dyskretnie bo przeżarty na wskroś denaturą , postaw na cztery nogi i do > domu .Tylko dyskretnie !!!! Bo Kocyba Prezydentem nie zostanie. > jerry > > Ada napisała: > Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, > piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla > > Baba z wozu, koniom lzej . > > > Nie wiem jaki jest stosunek Konia Kocyby. Ja uważam że im więcej bab > tym lepiej dla konia > jerry > odp. Jerry - ja celuję na szefa Banku Światowego - konia już obsadziłem jako szefa NBP.! Kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:03 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek odp. Lechu spojrzyj , że działania Kocyby i Konia dają efekt - wczoraj Domoskop podał , że AWS ma już tylko 5 % poparcia , a to znaczy , że te rządowe KONIOKOCYBY z AWS są już za burta wyborczą ! Koniokocyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 24.05.01, 17:41 O śpiwory też powinienieś się upomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów 24.05.01, 18:35 Gość portalu: Jurek napisał(a): > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. Nie! Spiwory sa Spiacej Krolewny a nie Franka! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królewna Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:18 eliot napisał(a): > Gość portalu: Jurek napisał(a): > > > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. > > Nie! Spiwory sa Spiacej Krolewny a nie Franka! > > Eliot > odp Czyżby ktoś chciał mi podpieprzyć śpiwory ! Będę je broniła jak honoru - bo rodzina musi być na swoim ! Królewna Śnieżka Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów 25.05.01, 11:04 Gość portalu: Królewna napisał(a): > odp > Czyżby ktoś chciał mi podpieprzyć śpiwory ! Będę je broniła jak honoru - bo > rodzina musi być na swoim ! > > Królewna Śnieżka > Krolewno moja kochana, juz dawno po ptokach! Przespalas sprawe Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:16 Gość portalu: Jurek napisał(a): > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. odp. Wolę wory / na owies /- po cholerę mi śpiwory ! Owies skrapiajcie mi dentką ! Kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Koniokrady nie spia ! IP: 212.244.189.* 25.05.01, 13:04 Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... Nieostrozni, nieostrozni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Koniokrady nie spia ! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 13:29 Ado zosawili mnie samego z tymi ochlaptusami - ratuj !!!- już nie daje rady ...Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Koniokrady nie spia ! IP: 212.244.189.* 25.05.01, 14:45 Gość portalu: Koń napisał(a): > Ado zosawili mnie samego z tymi ochlaptusami - > ratuj !!!- już nie daje > rady ...Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Koniu, ja bym Ci c calego serca pomogla, ale coz.... nie bede owijala w bawelne, nie bede sie stroila w cudze piorka i wyznam, jak na spowiedzi: ja malo pije )) Musisz jakos wytrzymac, moze sproboj wylewac za kolnierz, to jest za uprzaz.... A gdziez to reszta konskiego elektoratu ? Pewnie robia kampanie w terenie (rozpijaja polskiego chlopa !? ) Trzymaj sie koniu, zostawiam Cie samego, bo juz ide do domu Pa ! ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koniokrady nie spia ! 25.05.01, 14:42 Gość portalu: ada napisał(a): > Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... > Nieostrozni, nieostrozni.... > > Tylko Konia, tylko Konia zal...... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: Dziś prawdziwych koni już nie ma.... IP: 212.191.128.* 28.05.01, 06:56 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... > > Nieostrozni, nieostrozni.... > > > > > Tylko Konia, tylko Konia zal...... > > Eliot > > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! KOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 12:06 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . > Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry > nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! > KOŃ Na tle ogolnej szarosci, Konikow Garbuskow, Naszych Szkap, Lyskow z pokladu Idy, Kon Kocyby lsnil jak oszlifowany diament! Obecnie dowiadujemy sie, ze w zreformowanej ponoc sluzbie zdrowia dostal sie w szpony konowalow z AWS-owskiego awansu! Ratujmy Konia Kocyby! To podstawa naszej Substancji Narodowej i ostatnia nadzieja na przyszlosc naszych dzieci! Jezeli Kon Kocyby zostanie poddany brutalnej kuracji odwykowej i spojrzy trzezwym okiem w przyszlosc to jasno trzeba sobie powiedziec zagrozony zostanie najbardziej podstawowy byt Ojczyzny naszej! Powolanie KOMITETU OBRONY KONIA KOCYBY staje sie wiec Wielkim Narodowym Obowiazkiem. Przylaczcie sie do tego apelu!!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Ratujmy Konia! IP: 212.191.128.* 28.05.01, 13:30 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOŃ napisał(a): > > > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . > > Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry > > nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! > > KOŃ > > Na tle ogolnej szarosci, Konikow Garbuskow, Naszych Szkap, Lyskow z pokladu Idy > , > Kon Kocyby lsnil jak oszlifowany diament! Obecnie dowiadujemy sie, ze w > zreformowanej ponoc sluzbie zdrowia dostal sie w szpony konowalow z AWS-owskieg > o > awansu! Ratujmy Konia Kocyby! To podstawa naszej Substancji Narodowej i ostatni > a > nadzieja na przyszlosc naszych dzieci! Jezeli Kon Kocyby zostanie poddany > brutalnej kuracji odwykowej i spojrzy trzezwym okiem w przyszlosc to jasno trze > ba > sobie powiedziec zagrozony zostanie najbardziej podstawowy byt Ojczyzny naszej! > > Powolanie KOMITETU OBRONY KONIA KOCYBY staje sie wiec Wielkim Narodowym > Obowiazkiem. Przylaczcie sie do tego apelu!!!! > > Eliot > > > odp Eliot . Wprost rzucę hasło : ,, Przyjaciele Konia Kocyby ,łączcie się " Koń Kocyby wysiadł na przystanku socrealizm i wsiadł do tramwaju Kocybizm - wierny przyjaciel swojego pana .Ratujmy Konia Kocyby ! Ratujmy naszą dumę narodową!Nie oddamy ani jednego guzika z kapoty Kocyby !Rubieże Rzeczpospolitej zagrożone ! Nasz Koń naszą dumą ! Ja Franek Kocyba odejmuje sobię od ust ostatnią flaszkę denaturatu i przekazuję ją Komitetowi Obrony Mojego Konia , bo Koń Kocyby to teraz duma AWS, honor Krzaklewskiego , wyrazista twarz Buzka ! Nav Kon , na Koń , na Koń !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Ratujmy Konia! IP: *.chello.pl 28.05.01, 15:10 Taka rada: kupcie sobie NINTENDO,jest taka gra o koniach. Jeden nazywa się Kocyba,drugi Eliot, trzeci Jerry i jedna Kobyła Ada. Jest tam też Lekarz i gównojad TY (ten sam co franek kocyba). Lekarz ma za zadanie operować łby końskie.Zagląda do mózgów, a tam czyste,żywe gówno.Woła więc wielkiego gównojada i nakazuje mu te gówna wyżreć. Gównojad próbuje dyskutować,ale z braku dyskutantów tylko konie i kobyła rżą do niego błagalnie.Gównojad TY żre to gówno sam. W drodze podzięki Kobyła ADA wali konia TY, delikatnie,mocniej,aż TY rży jak najprawdziwszy KOŃ . Dlaczego więc zaśmiecać net? Przy waszej(sld) inteligencji dacie sobie radę z taką fabułą. przyjemnego walenia! Ps. miałem się nie mieszać do waszego rżenia,ale na NINTENDO(to taka konsola,a konsola to takie urządzenie,a urządze........a co będę wam końskie łby tłumaczył macie wielkie łby to się sami martwcie, w razie potrzeby zwołacie plenum, tam jakoś się doichchaaachchaaaacieeee) łatwiej i szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 15:27 Bykk'u tu jest teren wolny od prionow, wiec gabczaste zwyrodnienie mozgu prezentuj na polach do tego przeznaczonych, nie nasza to wina, ze sluzba zdrowia wyglada jak wyglada, ale zwyczajnie po ludzku ci wspolczujemy... Przynajmniej na jedno z twoich schorzen wspolczesna medycyna zna lekarstwo. Przed pryszczyca mozna sie zaszczepic. Naprawde nie musisz TAK wygladac. Jeszcze raz przesylam rozne wyrazy... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ratujmy Konia! IP: 212.244.189.* 28.05.01, 15:13 Widmo (blade) krazy po Europie, widmo Konia Kocyby. A dlaczego blade, wiadomo ... ada )) p.s.1 mam takie haslo : Kon Kocyby zwieraczem naszych szeregow !!! p.s.2 .... ale czyich szeregow ? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 17:20 Gość portalu: ada napisał(a): > Widmo (blade) krazy po Europie, widmo Konia Kocyby. > > A dlaczego blade, wiadomo ... > > ada )) > > p.s.1 mam takie haslo : > > Kon Kocyby zwieraczem naszych szeregow !!! > > p.s.2 .... ale czyich szeregow ? > > Jakich? Jakich? NARODU! Caly narod buduje swoja stadnine!!! I to co kon wyskoczy... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 15:50 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp > Eliot . Wprost rzucę hasło : ,, Przyjaciele Konia Kocyby ,łączcie się " > Koń Kocyby wysiadł na przystanku socrealizm i wsiadł do tramwaju Kocybizm - > wierny przyjaciel swojego pana .Ratujmy Konia Kocyby ! Ratujmy naszą dumę > narodową!Nie oddamy ani jednego guzika z kapoty Kocyby !Rubieże Rzeczpospolitej > > zagrożone ! Nasz Koń naszą dumą ! > Ja Franek Kocyba odejmuje sobię od ust ostatnią flaszkę denaturatu i przekazuję > ją > Komitetowi Obrony Mojego Konia , bo Koń Kocyby to teraz duma AWS, honor > Krzaklewskiego , wyrazista twarz Buzka ! > Nav Kon , na Koń , na Koń !!!!! odp. Taaaaak! Program Konia - Programem Narodu! Przy Komitecie Obrony Konia Kocyby nalezy powolac Narodowy Fundusz Wspierania Konia! Ja Eliot juz dzis zobowiazuje sie przekazywac co dziesiata (tak!) butelke na konto tego Funduszu! Ale wierze, ze nie bede sam! Imie nasze - MILION! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! IP: 212.191.128.* 29.05.01, 07:48 Na forum porusza się syn półchrabka Niesiołowskiego o nicku bykk . Ostrzegam - to jest gorsze bydle od swojego ojca. Jedyny sposób na neutralizację bykkretyna jest zbywanie go milczeniem -tak robią pozostali forumiarze - prawdopodobnie powstał on z zapłodnienia komórki jajowej hieny cmentarnej przez gó..o własnego ojca . Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami człowieka poniesie ! Pzdr. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 08:36 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > Na forum porusza się syn półchrabka Niesiołowskiego o > nicku bykk . Ostrzegam - to jest gorsze bydle od > swojego ojca. Jedyny sposób na neutralizację > bykkretyna jest zbywanie go milczeniem -tak robią > pozostali forumiarze - prawdopodobnie powstał on z > zapłodnienia komórki jajowej hieny cmentarnej przez > gó..o własnego ojca . > Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami > człowieka poniesie ! > Pzdr. > Kocyba Ty popatrz Franek To ja naiwnie myslalem, ze to ofiara choroby Creutzfeldta- Jakocoba i juz nawet wspolczucie wyrazalem, a to poprostu efekt manipulacji genetycznej! Ale nie przesadzaj Franek, mozne ma on w glowie nie tegawo, ale wszystko ma po ojcu... No zuch chlopak! Udal sie Tatusiowi!!! )) Szkoda tylko, ze ta pryszczyca... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 08:40 PS. Z pospiechu, robota goni, zapomnialem dodac : Franek spokojnie! Idioci sa na tym swiecie dla naszej uciechy! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! IP: 141.63.88.* 29.05.01, 08:46 > Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami > człowieka poniesie ! > Pzdr. > Kocyba Gdy samego Kocybe poniesie to jeszcze nic. Gorzej, gdy KON Kocybe poniesie... Kto wie, gdzie sie zatrzyma? Luki Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 11:25 Gość portalu: Luki napisał(a): > > Gdy samego Kocybe poniesie to jeszcze nic. > Gorzej, gdy KON Kocybe poniesie... > Kto wie, gdzie sie zatrzyma? > > Luki A nie jest to pierwszy lepszy konik bujany! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: List gończy Policji Głównej . IP: 212.191.128.* 29.05.01, 09:12 List gończy. Nazwisko : Koń Kocyby . Pseudonim : Przewodniczący AWS . Znaki szczególne : Koński łeb . Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiatowy - gdzieś w Polsce . Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby coś o losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście Stołecznym za wynagrodzeniem . PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: List gończy Policji Głównej . 29.05.01, 11:45 Gość portalu: por. Koc napisał(a): > List gończy. > > Nazwisko : Koń Kocyby . > Pseudonim : Przewodniczący AWS . > Znaki szczególne : Koński łeb . > Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiatowy - > gdzieś w Polsce . > > Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala > Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie > uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby coś o > losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby > proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście > Stołecznym za wynagrodzeniem . > PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem > charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo > niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . > > Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby Obywatelu poruczniku! Zalecalbym ostroznosc! Za porwaniemi moze stac Kaczynska PiSia. Bykk mogl byc jeno bezrozumnym (jak zwykle) narzedziem w tych rekach Ostatni znaczacy (choc jeszcze nie podany oficjalnie) wzrost popularnosci PiSi wskazywalby, ze doznala ona znaczacego wsparcia intelektualnego! A za to moze odpowiadac tylko ktos z duza glowa.... Trzecie miejsce w rankingu (po SLD i PO) wskazyje, ze ktos naprawde lebski ciagnie ten zaprzeg... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re szukamy bykk-a IP: 212.191.128.* 30.05.01, 09:21 eliot napisał(a): > Gość portalu: por. Koc napisał(a): > > > List gończy. > > > > Nazwisko : Koń Kocyby . > > Pseudonim : Przewodniczący AWS . > > Znaki szczególne : Koński łeb . > > Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiato > wy - > > gdzieś w Polsce . > > > > Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala > > Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie > > uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby c > oś o > > losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby > > proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście > > Stołecznym za wynagrodzeniem . > > PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem > > charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo > > niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . > > > > Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby > > > Obywatelu poruczniku! Zalecalbym ostroznosc! Za porwaniemi moze stac Kaczynska > PiSia. Bykk mogl byc jeno bezrozumnym (jak zwykle) narzedziem w tych rekach > Ostatni znaczacy (choc jeszcze nie podany oficjalnie) wzrost popularnosci PiSi > wskazywalby, ze doznala ona znaczacego wsparcia intelektualnego! A za to moze > odpowiadac tylko ktos z duza glowa.... Trzecie miejsce w rankingu (po SLD i > PO) > wskazyje, ze ktos naprawde lebski ciagnie ten zaprzeg... > > Eliot odp. Drodzy moi . Nareszcie jestem na wolności - urwałem się temu zboczeńcowi bykk-owi...On mnie chciał wykorzystać seksualnie - to ZOOFIL . Nie wiem jak ten padalec wygląda , bo miał na twarzy pończochę - może to i Kaczyńska ? Wyrwałem mu w ostatnim momnncie kiedy się do mnie dobierał wizytówkę z adresem potalu- *.chello.pl proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za typ- czyżby ten zboczeniec nazywał się Miśkiewicz ? A to trzecie miejsce to w rakingu przedwyborczym , czy na liście TELEGRAFU , bo nie łapię . Czekam na informacje na temat tego ZOOFILA bykk-a , bo on może jeszcze zrobić krzywdę mojemu Panu - KOCYBIE ! Kocyba - uważaj na siebie - ten zboczeniec jest gotów na wszystko. Oddany Ci Koń . Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół....tylko dentki ,dentki brak... Idę teraz do swoich...no i porozmawiam z PiSią . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 09:41 Gość portalu: Koń Kocy napisał(a): > odp. > Drodzy moi . > Nareszcie jestem na wolności - urwałem się temu zboczeńcowi bykk-owi...On mnie > chciał wykorzystać seksualnie - to ZOOFIL . Nie wiem jak ten padalec wygląda , > bo > miał na twarzy pończochę - może to i Kaczyńska ? > Wyrwałem mu w ostatnim momnncie kiedy się do mnie dobierał wizytówkę z adresem > potalu- *.chello.pl proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za typ- czyżby ten > zboczeniec nazywał się Miśkiewicz ? > A to trzecie miejsce to w rakingu przedwyborczym , czy na liście TELEGRAFU , bo > > nie łapię . > Czekam na informacje na temat tego ZOOFILA bykk-a , bo on może jeszcze zrobić > krzywdę mojemu Panu - KOCYBIE ! > Kocyba - uważaj na siebie - ten zboczeniec jest gotów na wszystko. > Oddany Ci Koń . > Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół....tylko dentki ,dentki brak... > Idę teraz do swoich...no i porozmawiam z PiSią . > Jak Ci tam Koniu uplynal Pierwszy Dzien Wolnosci? Rozmowa Z PiSia byla udana? Trzecie miejsce w rankingach(nieopublikowanych jeszcze) telegraficznie "sprzedala" TVN. AWS w tych rankingach oscyluje pomiedzy 5-8% co jako koalicje wyborcza stawia ja poza parlamentem (!) i dobrze jej tak, zreszta "pisia" zawsze milsza... Koniu! Strzez Swego Pana bu bykk okrutnie zly czegos... Dentki niestety juz nie mam. Ostania przekazalem na Twoj Fundusz Wyborczy... Znasz to haslo? Zdrowie Wasze w gardla nasze... Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.244.189.* 30.05.01, 10:01 Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 10:11 Gość portalu: ada napisał(a): > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > ada Myslisz, ze da sie wyczuc... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.244.189.* 30.05.01, 10:22 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > > ada > > Myslisz, ze da sie wyczuc... > > Eliot > ))))))))))))))) Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 10:32 Gość portalu: ada napisał(a): > Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) > szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). > Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac > ada Jak dac Mu sciere w reke to wypisz wymaluj babcia k. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.191.128.* 30.05.01, 10:42 Gość portalu: ada napisał(a): > > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: ada napisał(a): > > > > > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > > > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > > > ada > > > > Myslisz, ze da sie wyczuc... > > > > Eliot > > > > ))))))))))))))) > > Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) > szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). > Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac > ada odp bykk bardzo śmierdział fekaljami i amoniakiem - może to rzeczywiście szczur szaletowy - brrr...! A co do PiSi - do moze i lepszy niz inni - ale czy należy ciągle wybierać między mniejszym złem . Lepiej głosować na mnie ....bo jeąeli na nich , to nie tylko Koń się uśmieje ! Dziękuje za wsparcie na ratunek Konia , ale pamiętajcie o Kocybie - on też sie ostatno bardzo zagubił - nawet nie wiem czy wie że się znalazłem ?! On biedak mógł się z żalu zapic na śmierć . Pzdr. KON Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Franek trzezwiej! 30.05.01, 13:21 Gość portalu: Koń Kocy napisał(a): > > odp > bykk bardzo śmierdział fekaljami i amoniakiem - może to rzeczywiście szczur > szaletowy - brrr...! > A co do PiSi - do moze i lepszy niz inni - ale czy należy ciągle wybierać międz > y > mniejszym złem . Lepiej głosować na mnie ....bo jeąeli na nich , to nie tylko K > oń > się uśmieje ! > Dziękuje za wsparcie na ratunek Konia , ale pamiętajcie o Kocybie - on też sie > ostatno bardzo zagubił - nawet nie wiem czy wie że się znalazłem ?! On biedak > mógł się z żalu zapic na śmierć . > Pzdr. > KON > Glosowanie na Konia jest poza wszelka dyskusja! Tylko w Koniu nasza nadzieja! Koniu Prowadz! (nie musi to byc Kowno!)Wracajac zas do Kaczorkow to zwyczajnie bawi mnie sytuacja, w ktorej AWS zostanie poza Sejmem a Kaczorki beda glownymi rozgrywajacymi na "prawej" scenie "Jeszcze slychac szczek (wyborczy, chodzilo o szczęk bitewny, a nie psi szczek) i rzenie Konia"! To taka parafraza baardzo starego polskiego filmu. Kon a Sprawa wymaga Wielkiej Narodowej Debaty! Tak wiec Franek trzezwiej bo rozdziobia nas Kaczki z Nowej Paczki! Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Franek trzezwiej! 30.05.01, 13:43 PS. Zwyciestwo Konia i jego formacji w nadchodzacych wyborach jest juz przesadzone. Pora pomyslec o godnej roli dla Konia w przyszlosci. Kon, jako Prezydent Wszystkich Polakow powinien zajac poczesne miejsce w panteonie naszej narodowej histori... Ma ku temu najlepsze kwalifikacje tak moralne jak i polityczne! Eliot Jako samozwanczy rzecznik Komitetu Wyborczego "Kon na Prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: proponuję przyznać Koniowi dr.honoriscausa a potem Nobla IP: 212.191.128.* 30.05.01, 14:05 ....a potem, koniu do Ameryki z wykładami. Na Koń , na Koń.... Por. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: proponuję przyznać Koniowi dr.honoriscausa a potem Nobla 30.05.01, 15:57 To Kon Kocyby ma jak w banku! Wszelako wszystko po koleji. Poniewaz od 1990 roku wszystkie wybory w Polsce nie maja charakteru politycznego a jedynie humorystyczny przeto KON jest pierwszym POWAZNYM kandydatem politycznym na polskiej scenie, a nawet estradzie. A przyznac trzeba, ze Polakom potrzeba wreszcie powaznego kandydata, szczegolnie na trzecie tysiaclecie! Zaslugujemy na to by dostac prezydenta na miare swoich marzen i aspiracji. A i UE wreszcie znajdzie powaznego partnera do rozmow o naszym czlonkostwie (to dobre slowo...) w tej szacownej organizacji! Dlatego tez po spelnienu swojej misji KON moze spokojnie oczekiwac, ze splyna na Niego wszystkie zaszczyty i splendory od wdziecznego Narodu... i spolecznosci miedzynarodowej! Doktorat hippocausa przyznaja Mu wszystkie liczace sie uniwersytety zagraniczne jak i krajowe (no moze z wyjatkiem KUL-u). Nobla zasie dostanie za cud ekonomiczny, ktorego dokona w Polsce, czyniac ja kraina miodem i mlekiem plynaca jak i w Paryzu, gdzie wbrew przekonaniu panujacemu powszechnie uczyni ryz z owsa! Chylac glowe przed ta tak wielka postacia naszej malej Ojczyzny oczekuje od reszty Rodakow stosownych laudacji dla Konia! Pozdrawiam wszystkich zwolennikow Konia, wrogom po chrzescijansku wybaczam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Eliot - Koń to ma łeb - rozpieprz.ł AWS - teraz prowadzi rozmowy.. IP: 212.191.128.* 31.05.01, 07:19 Teraz prowadzi rozmowy z Kaczyńską z ,,Prawa i Sprawiedliwość".... To też dzięki niemu padnie jak żaba na asfalt / nie uwłaczając żabie /. Myślę , że po wykonanu zadania u Kaczyńskiej należałoby go skierować na placówkę do USA - oni też mają swoje Krzaki / Bushe /- mądra głowa im się przyda! Myślę , że warto zaznaczyć już teraz obecność Koni w historii Narodów wpisując go do Encyklopedii Powszechnej . Kioedyś śpiewano piosenki o naszym wielkim i jego kasztance ....może by tak ułożeć jakąś pieśń pochwalną na temat Konia Kocyby ? Zaczynam : Koń Kocyby , jak już wiecie Najmądrzejszy jest na świecie To nie myszka , ani ryba Bo go stworzył sam Kocyba . ...czekam na dalszy ciąg.... pzdr. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów 31.05.01, 11:20 Alez ten Kon ma leb! popatrz tylko: jako szef AWSP bedzie prowadzil rozmowy ze soba z ramienia PiSi! On jest jak ten impuls swietlny, ktory wylacial, zanim wlecial! Nobel szykuje sie nie tylko z ekonomii . Slyszalem, ze do wyborow szykuje sie nastepna formacja "prawicowa" Chadecja III RP Lecha Walesy. Jakbys nie pamietal kto zacz to przypominam, ze to taki jeden, ktory 22 lata temu (prawie) na grzbiecie Konia Kocyby przeskoczyl przez plot, co dalo Mu miejsce w historii... a zle sie skonczylo dla Stoczni... Ale wracajac do Konia to sam widzisz ile jeszcze roboty przed nim. Ale jak juz powstanie ta jedna jedyna Zjednoczona Narodowa Prawica im. Konia Franka Kocyby To Swiat caly oniemieje. Wiersze i piesni ukladac beda nie jakis chudopacholki jak Eliot (w wierszoklectwie zupelne beztalencie) ale noblowski kwiat literatury! A slawa Jego bedzie tak wielka, ze Moskalowi odbiora Order Jasnogorski i Koniowi Kocyby Go przypna bo tam Jego miejsce... Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów IP: 212.244.189.* 31.05.01, 12:23 To juz nie Kon !!! To Konissimus !!! p.s. nie bardzo podoba mi sie , ze tak wybitna jednostka bedzie sie pospolitowala w towarzystwie tych dwoch malych kucykow... tj. .. kocykow ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por Kocy Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów IP: 212.191.128.* 31.05.01, 13:30 A może byśmy nazwali jakąś ulicę im . Konia Kocyby , a może salę w sejmie np. tą po AWs-ie - i w tej sali wisiałby obraz Konia Kocyby , a może pomniczek jakiś- cóż , że Koń jeszcze żyje...Koń Kocyby na to zasługuje ! A jak koń Kocyby będzie miał dzieci to upchniemy je w UOP-ie , ot takie Kocyki Konia Kocyby ...w prezencie damy im zamiast samochodów rowery , by nie zachorowały na pomroczność jasną . por. Kocyba syn Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów 31.05.01, 14:53 Gość portalu: por Kocy napisał(a): > A może byśmy nazwali jakąś ulicę im . Konia Kocyby , a może salę w sejmie np. > tą po AWs-ie - i w tej sali wisiałby obraz Konia Kocyby , a może pomniczek > jakiś- cóż , że Koń jeszcze żyje...Koń Kocyby na to zasługuje ! > A jak koń Kocyby będzie miał dzieci to upchniemy je w UOP-ie , ot takie Kocyki > Konia Kocyby ...w prezencie damy im zamiast samochodów rowery , by nie > zachorowały na pomroczność jasną . > por. Kocyba syn Kocyby . To oczywiste, ze pomnik godny Konia stanie przed Sejmem! Wbudowana pozytywka bedzie odtwarzala stosowne do tego miejsca odglosy... Sale po AWS-ie nalezy najpierw odkazic, okadzic i wyswiecic (czy Jego Eminencja nie bedzie zbyt niski ranga...?). Na nazwanie mianem Konia Kocyby sala ta nie zasluguje, ale na sale im. Podogonia Konia Kocyby ostatecznie mozna sie zgodzic. Potomstwu Konia poddana bedzie ziemia i morze i wszelkie stworzenie po kres dziejow. To wszytko oczywiscie dopiero na poczatek Ale od czegos trzeba zaczac...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś