Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Nowy Sącz   Sądecczyzna - dobry ginekolog i g...

Sądecczyzna - dobry ginekolog i gdzie rodzić???

Autor: blue_marie 27.10.11, 08:36
Drogie sądeczanki,
za niedługo przeprowadzam się w okolice Nowego Sącza, a w maju przyszłego roku przyjdzie na świat moje drugie dziecko.
Polećcie mi proszę dobrego, nowoczesnego, dostępnego ginekologa (wszystko jedno kobieta czy mężczyzna) w Sączu lub okolicy, który mógłby poprowadzić moją ciążę do końca.
No i druga spawa - co można zrobić, żeby zapewnić sobie spokojniejszy poród?
Czy w Nowym Sączu wybór lekarza prowadzącego ciąże może mieć wpływ na poród - np. prowadzący ciążę lekarz pracujący w szpitalu pomaga jakoś podczas porodu? (albo przynajmniej jego pieczątki na karcie ciąży) Czy w Nowym Sączu można się jakoś prywatnie lub oficjalnie umówić z położną pracującą w szpitalu, żeby mieć zagwarantowaną jej opiekę podczas porodu? Czy możecie polecić taką położną? Czy można wcześniej przyjść zobaczyć porodówkę, są jakieś dni otwarte?
Jak w ogóle oceniacie porodówkę w Nowym Sączu? bo ja niestety nie słyszałam bardzo rożne opinie.. Ponoć Krynica jest ostatnio bardziej polecana?

Bardzo Was proszę o opinię i radę.
Wiem, że często funkcjonują różne nieoficjalne sposoby na to, jak można sobie ułatwić organizację porodu - będę wdzięczna za każdą informację.
blue_marie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.