trawers01 napisał:
> Ja też się przyzwyczaiłem do gazetowego i uważam, że spełnia swoją funkcję.
Jeśli uważasz, że forum gazety jest dobre, to chyba nie widziałeś innych systemów for... To jest jedno z najgorszych for jakie jest. Forum Gazety zostało w XX wieku, a mamy już za sobą dekadę XXI...
trawers01 napisał:
> Jak autorzy przedstawią DOPRACOWANĄ wersję nowego forum, które nie będzie
> tylko dostosowaniem tych schematów PhP, które się wszędzie powtarzają, to może
> się zainteresuję...
Ja proponowałem skrypty SMF lub phpBB, obydwa są sprawdzone, z dużą możliwością konfiguracji i zmiany wyglądu. Nie trzeba ich testować ani sprawdzać. Administrować może tym każdy, wprowadzać łatki i ulepszenia wszyscy którzy mają przynajmniej podstawową wiedzę o php i html. Maciek uparł się aby napisać forum w pythonie na co ja kręciłem nosem od początku.
trawers01 napisał:
> Mnie się ta propozycja zupełnie nie podoba. Nie chodzi chyba o niszczenie dla
> samego niszczenia? Bo ktoś obsesyjnie nienawidzi Gazety?
A czemu od razu wysuwasz argument nienawiści do Gazety? Ja męczyłem od dłuższego czasu o zmianę forum, a Gazetę traktuję tak samo jak Focusa, Playboya czy AutoŚwiat- wisi mi to, bo ich nie czytam.
A o zmianę chodzi dlatego, żeby w końcu WMK miała własne, porządne forum a nie jakieś badziewie sprzed kilkunastu lat. Niewygodne, brzydkie i bez możliwości modyfikacji i administracji nim.
--
-->
www.noobforum.pl <--
-->
www.drex.waw.pl <--
Zapraszam! :)