Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Mazowieckie   Warszawa   Warszawska Masa Krytyczna

Re: Marne to nowe forum Masowe...

Autor: d_r_e_x 28.10.09, 09:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
trawers01 napisał:

> Ja też się przyzwyczaiłem do gazetowego i uważam, że spełnia swoją funkcję.

Jeśli uważasz, że forum gazety jest dobre, to chyba nie widziałeś innych systemów for... To jest jedno z najgorszych for jakie jest. Forum Gazety zostało w XX wieku, a mamy już za sobą dekadę XXI...

trawers01 napisał:

> Jak autorzy przedstawią DOPRACOWANĄ wersję nowego forum, które nie będzie
> tylko dostosowaniem tych schematów PhP, które się wszędzie powtarzają, to może
> się zainteresuję...

Ja proponowałem skrypty SMF lub phpBB, obydwa są sprawdzone, z dużą możliwością konfiguracji i zmiany wyglądu. Nie trzeba ich testować ani sprawdzać. Administrować może tym każdy, wprowadzać łatki i ulepszenia wszyscy którzy mają przynajmniej podstawową wiedzę o php i html. Maciek uparł się aby napisać forum w pythonie na co ja kręciłem nosem od początku.

trawers01 napisał:

> Mnie się ta propozycja zupełnie nie podoba. Nie chodzi chyba o niszczenie dla
> samego niszczenia? Bo ktoś obsesyjnie nienawidzi Gazety?

A czemu od razu wysuwasz argument nienawiści do Gazety? Ja męczyłem od dłuższego czasu o zmianę forum, a Gazetę traktuję tak samo jak Focusa, Playboya czy AutoŚwiat- wisi mi to, bo ich nie czytam.

A o zmianę chodzi dlatego, żeby w końcu WMK miała własne, porządne forum a nie jakieś badziewie sprzed kilkunastu lat. Niewygodne, brzydkie i bez możliwości modyfikacji i administracji nim.
--
--> www.noobforum.pl <--
--> www.drex.waw.pl <--
Zapraszam! :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.