Rozmawiałem ostatnio ze swoim partnerem na gg. I tak wspominaliśmy jak się pierwszy raz poznaliśmy itp. Przy okazji opowiadał mi on o swoim przyjacielu, którego zna już od dobrych kilku lat ( mnie jeszcze w tedy nie znał ). Mówił, że spotykał się z nim czasami na bara bara. Spytałem się go: jak w tedy było na tych spotkaniach ? Sądziłem, ze odpowie typu: fajnie, nie najgorzej, nawet dobrze czy coś w tym rodzaju, a napisał: bosko. Trochę się dziwnie poczułem, bo mi jeszcze nie powiedział nigdy, że było bosko podczas naszego spotkania. Jak mi potem pisał to ten przyjaciel zrobił mu loda, ale zrobił go jakoś specjalnie bo miał podobno wspaniały orgazm i czuł się wspaniale. Owszem jestem młodszy i mam mniejsze doświadczenie w tych sprawach. Niechętnie rozmawiałem o tym jego przyjacielu i jak się spotykali zwłaszcza, ze jeszcze on bardzo miło wspomina te spotkania, ale nie chciałem mu robić jakiejś przykrości. Na najbliższym spotkaniu chcę pokazać swojemu partnerowi, że go bardzo kocham i, że jestem lepszy od tego jego przyjaciela by w końcu też i mi powiedział, że było bosko i, że zrobiłem fantastycznego loda. Wiecie może jak zrobić loda by było naprawdę przyjemnie i by partner był naprawdę zadowolony bo w sumie to troszeczkę czuję się zazdrosny jak mi tak pisał jak było z tamtym mu bosko itp.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.