Gazeta.pl   Forum   Kultura   Telewizja   TVN zablokował mi możliwość dyskusji

TVN zablokował mi możliwość dyskusji

Autor: eugeniuszpaluba 29.01.12, 00:04
Napisałem komentarz do tematu "ACTA" na forum programu "Fakty" telewizji TVN

"To Grasia rzecznika Tuska styl, "duże zainteresowanie stroną rządu" wyjaśnił ataki hakerów społeczeństwu. Taka schizofrenia informacyjna rządu PO. Przerzuca się na tubę propagandową TVN, Durczoka i Pochanke."

Komentarz ten mimo wysłania pracownicy TVN zablokowali. Była to na wypowiedź autora wątku Roberta S:

"Czy tylko ja mam wrażenie, że TVN zrzuca winę za ACTA na Prawo i Sprawiedliwość? We wczorajszych Faktach w reportażu dotyczącym protestów w tej sprawie przypominano jak to PIS wspiera kiboli, którzy mieli się znajdować w grupie protestujących przeciw ACTA, jak to Kempa kiedyś chciała poręczyć za jednego z kiboli, a Niesiołowski wypowiada się, że to wszystko co się dzieje z ACTA to jest spisek, jakaś hucpa ze strony PIS-u. W dzisiejszych Faktach redaktor Mazur w swoim reportażu na koniec serwisu przedstawia wypowiedzi posłów PIS-u sprzed kilku miesięcy (sierpnia), którzy wypowiadali się za tym, że umowa międzynarodowa regulująca naruszenia prawa jest potrzebna oraz sprzed kilku dni kiedy tłumaczyli, że w tamtym czasie nie byli przeciwni tej umowie (nie wiedzieli na jej temat wiele) i przepraszali za to. Dlaczego, nie pokazano europosłów innych partii (PO chociażby) i ich stosunku w tamtym czasie do ACTA. Odbiorca reportażu może odnieść wrażenie, że tylko jedna partia (PIS) jest negatywnie związana z zaistniałą sytuacją."

To adres całego wątku "ACTA", jednak bez mojej i Bóg raczy wiedzieć ilu przyblokowanych wypowiedzi. Nie wiadomo, czy w telewizji TVN nie wolno krytykować Durczoka, czy też przedstawicieli rządu?

www.tvn24.pl/1,251,24,95325682,235898451,3678400,0,forum.html
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.