Witam.
Studiuję turystykę i hotelarstwo i myślę o stażu w wakacje w którymś z poniższych hoteli pięcogwiazdkowych w Warszawie:
-Marriott
-Radisson Sobieski
-Hilton
-Sheraton
-Intercontinental
-Hyatt
Chciałabym spytać czy ktoś z państwa pracuje w którymś z tych hoteli? Prosiłabym o informację czy chwalą sobie państwo tą pracę, a bardziej szczegółowo:
-jakie są możliwości rozwoju? Nie chciałabym przez np. 5 lat siedzieć na recepcji :-)
-jak jest z wynagrodzeniem? Bo wydaje się, że te hotele porządnie płacą.
-czy oferują jakieś szkolenia za granicą? Albo transfery do hoteli tych samych sieci do innego kraju? Bo prawdopodobnie będę się chciała wyprowadzić z Polski po studiach, gdyż mam rodzinę we Kanadzie :-)
Chciałbym uzyskać jak najwiecej cennych informacji, niż potem żałować, że straciłam czas bo wiadomo, że często po stażu można dostać ofertę pracy więc chciałabym trafnie wybrać :-)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.