Gość: markpolowy parobek
01.05.11, 03:43
Odpowiedz
Siema, pracuje w tej zacnej firmie już chyba od 3 tyg! Takiej opie...nki w żadnej robocie nie widziałem:) ogólnie to spoko praca, najgorzsze jest to , ze pieniążki małe :) ale opie... kilka ogórków kiszonych na chłodni i mam premię<:) Jest jedna rzecz która mnie tam denerwuje: To kierownicy! Nie chce narzekać na nich bo są wyżej, chodzi mi jedynie o brak ich kompetencji , robią albo za małe albo za duże zamówienia a poźniej się to wszystko psuje! i straty są:) ale na tej placówce w której ja pracowałem robota była fajna, ludzi fajnych poznałem:) tzn facetów bo kobiety to się żrą miedzy sobą , chore to jak dla mnie. To taki typ zawistnych plotkar ,jak ta tutaj kobita "szczera pracownica" Widać nie była taka szczera skoro juz tam nie pracuje:) Czuć od niej zawiść.Pewnie plotkowała i jej nie lubiano lub coś kradła i ją wywalili<:) bo widać że ma jakieś urazone ambicje<:) ktoś tu wcześniej napisał, że robicie błędy jak idioci<:) to jest fakt. Poczytałem trochę tych waszych wypocin i śmiac mi się chce, na co wy z takim poziomem edukacji liczycie? na kokosy? kokosy to jak ktoś będzie zapie...ł na warzywach to zobaczy. Nie no zartuje, jak pisałem wcześniej praca nie jest ciężka, najgorsi są wlaśnie ludzie którzy tworzą tą firme, na samym dole<mój przedział> są ludzie niewykształceni, ordynarni i chamscy, ciężko się z takimi ludzmi pracuje bo są podli i zazdroszczą każdej złotówki więcej, ja dlatego izoluje prace od domu, nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Nawet jak czytam tutaj wasze wypowiedzi niedouczone łamagi to śmiać mi się chce:) kłócicie sie nie wiadomo o co? obrabiacie dupe kierownikom bo zazdościcie, jesteście podli:) Co do kierowników to krótko tam robie ,na razie są spoko ale z opowieści innych pracowników to chyba dziela się na dwa typy" wykształcony kierownik " i "sku...syn który dochapał się stanowiska" nie mam nic do tych co awansowali ,ale paradoksem jest jak kolega z którym chodziłeś na piwo, na papierosa na przerwach nagle każe do siebie mówi "Panie kierowniku" Mi tam sie to jeszcze nie spotkało<:) żeby sobie umilić tą prace musimy wyczysćić sie z zawiści i nienawiści do siebie, pomóc kobiecie jak targa jakieś skrzynki, być po prostu życzliwymi dla siebie, solidarnymi, wtedy sie coś wywalczy, a tak jak ktoś sie wku... i zwolni bo go ktoś tam zdenerwował to moim zdaniem przegrał się i poddał, potem zostaje tylko użalanie się na forum którego i tak nikt nie czyta. Sztuką jest coś zmienić , przecież jeżeli kierownik jest niekompetentny, was jest wiecej, możecie do biura jaką konkretną przyczyne podać dlaczego uważacie , że on się nie nadaje itd, podpisy i po sprawie. Reasumując, praca nie jest zła , <dla kogoś kto wie jak się w niektórych miejscach zapie...> , teraz problemy: plotkarstwo, zawiść miedzy pracownikami, niekompetentni kierownicy<niektorzy>, oraz bardzo małe zarobki. Kurcze żebym tam dwa tyś dostal na rękę to mógłbym tam robić całe życie ale porobię traochę i zaczne szukać czegoś innego bo nie wyżyje z tego. Ja jestem młody ale nie wiem jak ludzie za te pieniądze rodziny utrzymują:)
-
Re: cześć:)IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jak popracujesz w tej firmie kilka lat to dopiero zabieraj głos.
-
Człowieku ogarnij się , piszesz bez składu i ładu , a innych krytykujesz .
To co sobą reprezentujesz, to też na wiele nie możesz liczyć .Śmieszą mnie takie ludki jak Ty,
za dużo piwa pijesz i Sam nie wiesz czy żyjesz .