Odradzam tam pracę, chyba, że ktoś jest studentem, chce spotkac w miare spoko ludzi i zarobić na małe wakacje. Mało sie tam zarabia, ja jakimś cudem dostałam 3/4 etetu, mam 1000 do ręki plus premia o ile jest. Premia jest w zależności na jakim dziale sie pracuje, bo dział musi mieć sezon by uzbierac jakas okreslona sume na premie. Zazwyczaj biora kogos z zewnatrz na kierownika, mimo, że jest pełno sprzedawców, którzy sie jak najbardziej nadaja na kiero. Na rozmowie kwalifikacyjej pieprza jak latwo awansowac... zenada. Raz na rok niby podwyzka, której tak naprawde nie ma, malo kto dostaje, u nas w reducie w tym roku moze ze 3 osoby dostaly. Inni ani grosza, sa osoby, któe 4 lata jak nie dłużej pracują i ani razu przez ten czas nie dostały. Wyjasnienia sa idiotyczne, to za malo ri, to malo sie angazujesz, to nie byles przy otwarciu nowego sklepu, to pracujesz tu zaledwie 8 miesiecy a nie 12, wiec nie dostales.Zwalaja też na jakis kryzys, nie wiem jaki, bo otwieraja nowe sklepy, a otwieraja je za gotówke, bo jak firma ma w ch... kasy to nei dostaje kredytow, tak wiec maja obecnie w dupie pracownika, kierownik wciska chamsko kit a nawet nie powie, ze fajnei to zrobilas, dobrze to wyglada itd... Do tego co chwile jakieś donosy, jakis kierownik czy sprzedawca, ktorego nei stac na to by normalnei awansowac tylko ucieka do wiesniackich sposobów, kabluje na kogos, pisze mail i pa. Wystarczy miec znajomego i on moze kogos na kiero wciagnac, bo to sprzedawca szkoli kierownika a nie ktoś inny. Wieśniaki tam włażą w dupe i kierowniczą się. Moze w reducie jeszcze najgorzej nei jest, ale wiem, bo kolega jest zwiazkowcem i dostaje maile ze skargami, ze non stop pracodawca (sprzedawca, ale tez kierownik) mowi do pracownika \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"zapie...j, jak ci sie cos nie podoba to spie...j\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" dosłownie tak jest. Ponad to moj , jak mu powiedzialam, ze malo kasy tu sie zarabia, stwierdzil, ze sie nie angazuje w prace, jestem nieobecna, on jest szczery, bo mowi nam wprost ze sprzedawca malo tu zarabia i tak wlasciwie to skoro mnie tu obowiazki przerastaja to moge isc do bierdonki, bo tam jest 2000 do reki, albo piotra i pawla, bo 2300 do reki i tam jest beznadziejny klimat. Tak to powiedzial, wiec ani motywacji do pracy ani kasy. Jak rowniez za nowe obowiazki nie placa, ani grosza, wmawiaja ze to jest ROZWÓJ, ktory polega na tym ze wciskam ludziom kredyt, siedze na kasie, jestem szkoleniowcem... jak dla mnie zaden rozwój,Odradzam!!!!! to jest zwykly supermarket!!!! bo nikt za to nie wyzyje, moja kolezanka nie miala jak sie utrzymac w warszawie za te marne grosze i zmienila prace.