Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Łódzkie   Żychlin.( łódzkie).   Nie tankujci...

Nie tankujcie na BLISKIEJ w Żychlinie!!

Autor: pankracy88 10.02.12, 18:01
Witam! Piszę ten temat ponieważ chcę ostrzec innych przed fatalnym wręcz kary godnym paliwie sprzedawanym na stacji BLISKA w Żychlinie. Tankowałem tam od dłuższego czasu przed zimą i było okej, natomiast paliwo (olej napędowy) które zatankowałem ostatnio tj. 07-02-2012 roku unieruchomiło mi samochód na amen. Paliwo zamarzło. Najprawdopodobniej oszczędzają na droższym i za razem lepszym paliwie wzbogaconym w odpowiednie środki dzięki czemu nie zamarzałoby w takich temperaturach jakie ostatnio widzimy za oknem. Nigdy więcej tam nie zatankuje, wolę podjechać do Kutna i zapłacić kilkanaście groszy więcej, ale być pewnym, że nie kupuje gówna takiego jak na BLISKIEJ. Nie ja pierwszy i ostatni. Nie może tak być, żeby płacić prawie 6 zł za litr a zamian otrzymując letnie paliwo które nadaje się ch** wie do czego. Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.