• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego

alfa 156 19 JTD gaśnie podczas jazdy Dodaj do ulubionych

  • 29.07.10, 23:07
    koledzy mam problem z autkiem ALFĄ gaśnie mi podczas jazdy po dodaniu gazu a
    nawet jak jadę równo to nagle silnik zostanie wyłączony bez szarpania i po
    zatrzymaniu normalnie odpala i jadę dalej przez 10,20,100 km i znowu wyłączy
    silnik albo zaraz po ruszeniu POMOCY cz to może być
    Zaawansowany formularz
    • 30.07.10, 19:36
      Kolego,jedyny sposob abym mogl ci pomoc to podam ci linka,zadaj to
      pytanie tam.Naprawde sa tam ludzie ktorzy maja o tym pojecie
      www.forum.alfaholicy.org/156/
      • 03.08.10, 11:24
        Jeśli gaśnie nagle to pierwszą rzeczą do sprawdzenia jest elektrozawór
        STOP, który ma za zadanie odciąć dopływ paliwa po wyłączeniu zapłonu...
        Miałem tak w BMW. Magnes nie miał siły utrzymać grzybka i auto gasło w
        czasie jazdy...
        --
        Piotrek... 156 1,8TS... Wspaniała...
  • Powiadamiaj o nowych wpisach

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.