Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Świat:   Egipt-Hotele-opinie turystów   Poszukiwany hotel po...

Poszukiwany hotel podobny do Sunny Days El Palacio

Autor: shade06 10.02.12, 14:06
Witam. mam problem wybieram się do Egiptu i nie wiem jaki hotel wybrać. bylem w Sunny Days El Palacio i spełnił moje oczekiwania w 100% ale znajomi mówią mi żebym pojechał do innego hotelu zobaczył jak jest gdzie indziej. Interesuje mnie hotel gdzie jest plaza bo nie jestem fanem zatłoczonego basenu, ważne jest dla mnie żeby była w hotelu siłownia w pakiecie All Inclusive, żeby była woda w butelkach i lokalizacja żeby była blisko centrum. Pomoże ktoś coś poradzi mam jeszcze trochę czasu bo wylot planuje w sierpniu ale już trzeba zacząć szukać. jak może ktoś był w El Palacio i może coś polecić innego lepszego lub równie dobrego proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.