Gazeta.pl   Forum   Kultura   Kino   Dystrykt 9 *****

Komentarze do artykułu

Dystrykt 9 *****

USA, Nowa Zelandia 2009 (Discrit 9). Reż. Neill Blomkamp. Aktorzy: Sharlto Copley, David James, Jason Cope

Dystrykt 9 *****

Autor: Gość: sarunia IP: *.tktelekom.pl 07.11.09, 21:39
Przyznam się ,iż nie byłam i nie jestem fanką filmów Science Fiction i może dlatego DYSTRYKT 9 nie powalił mnie na kolana. Bezbronni kosmici na lasce złych ludzi- dość ciekawa fabuła,jednakże po 20 minutach ciekawej historii zaczęła się krwawa jadka. Trzeba przyznać , iż bron krewetek zrobiła na mnie duże wrażenie.Jeden strzał i zostawała po człowieku jedynie kałuża krwi.Szkoda że te sceny zdominowały dalszą fabule filmu bo zapowiadało się dość ciekawie.Moim zdaniem efekty specjalne dość marne.Zastanawiam się na jednym co było celem zrobienie takiego filmu czy pokazanie jaka podłą i straszną jesteśmy cywilizacją czy ukazanie , że kosmici to mimo strasznego wyglądu fajne i mądre stworzenie. Mówiąc szczerze przyzwyczajałam się do tych złych i okrutnych stworków z kosmosu których celem jest zajęcie naszej planety. Może dlatego ocleniem film w skali 1-5 na 2 punkty za pierwsze minuty filmu.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.