Uważam, że wyglądam świetnie.
Dziś miałem na sobie jedwabną marynarkę pierre cardin, koszulę z wólczanki (krawatów nie lubię), wranglery, półbuty gino rossi. Bielizna firmowa. Skarpetki też. Miejsca, które się pocą wygolone ale tylko w celach higienicznych. Codziennie prysznic rano, po pracy i wieczorem.
Woda armani emporio white.
Nie piszę, żeby się chwalić, ale to kosztuje.
W Realu albo Carrefourze tak się nie ubiorę.
I co najważniejsze, radzę się zawsze aktualnej Pani, choć ostatnie słowo mam ja.
Trudno żeby oddychała zapachem który ją dusi albo nie pasuje.
VEDIA SRS-210BS - Otrzymały one sporo nagród i chwalone są za "niezwykłe jak na pchełki brzmienie". Słuchawki SRS-210BS to wersja bezprzewodowa tych samych słuchawek. Słuchawki wykonane są bardzo solidnie i wyglądają elegancko. Dobry plastik, solidny kabel, ładne wykończenie. Dzięki naszyjnikowej konstrukcji i zapasowi kabla słuchawki wygodnie leżą w uszach i nie wypadają...
CREATIVE Muvo T100 4GB czarny - Kupiłam to mp3, gdyż szukałam małego odtwarzacza przydatnego w trakcie biegania czy też drogi na uczelnie. Na początek dodam, że warto zainwestować w dobre słuchawki gdyż te dołączone do zestawu są koszmarnej jakości i dźwięk pozostawia wiele do życzenia...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.