Gazeta.pl   Forum   Mężczyzna   Mężczyzna   Dobry prawiczek nie jest zły:)

Dobry prawiczek nie jest zły:)

Autor: myff 18.07.11, 13:07
Nie wiem jak to jest z dziewicami- żadnej nie deflorowałam:D Ale prawiczek, miód malina bo zazwyczaj chce jeszcze i jeszcze i jeszcze...i można go sobie urobić na swoją modłę. Przecież nawet najbardziej doświadczony facet choćby miał przede mną 1000 kochanek nie wyczyta w moich myślach czego dotknąć, jak dotknąć, kiedy..każdego faceta trzeba tego uczyć od początku:)
A dziewica może być doświadczona i jednocześnie mieć błonę dziewiczą- mało to się wykonuje operacji przywrócenia błony w Polsce, zwłaszcza dla MUZUŁMANEK, które przed ślubem zaszalały, ale żeby się nie narazić bogobojnej rodzinie odstawiają taki cyrk? Inne wyjście, za moich czasów tzn gdy byłam jeszcze targetem Bravo;) nazywało się petting.
Nadziać się na dzidę umie każda, ale wszystko co poza tym to jednak wyższa szkoła jazdy, nie sądzicie?
--
Kuchnia- ogród ziemskich rozkoszy:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-111
(101-111)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.