Gazeta.pl   Forum   Mężczyzna   Mężczyzna   Wypominanie ;(, przyszłość ? ect...

Wypominanie ;(, przyszłość ? ect...

Autor: kk-666 27.01.12, 10:06
Panowie do was głównie to pytanie. Nie rozumiem zachowania swojego faceta... Znamy się od prawie 8 miesięcy, od 3 mieszkamy praktycznie razem, była przerwa miesięczna, bo upiłam się a mój M nie toleruje alkoholu (choć jemu samemu wiele razy zdarzało się po wielu latach niepicia sięgnąć po alkohol). Wróciliśmy do siebie, jest cudownie, ale.... on mi wypomina przy prawie każdej okazji owo zdarzenie i jak sie powtórzy to nie będziemy razem... przyjęłam do wiadomości i tu mówi o planach, pyta czy wytrzymamy razem do końca życia, ktoś z rodziny mówi, że ja to już swoja a on sprowadza na ziemię i mówi, że jeszcze nie... i nadal wracamy do codzienności ... dodam iż zajmuję się domem w którym mieszkają jego chorzy rodzice. Jak kto woli.. jestem jak matka, żona i kochanka... Jesteśmy 3 i 4 dekadowi, więc tym bardziej nie rozumiem jego chwiejności i niepewności tym bardziej, że nie gonię go do ołtarza (jesteśmy oboje po przejściach). Jak zaczyna wypominać milknę, mówi o przyszłości - milknę, bo mówi raz tak raz tak, jakby sam nie wiedział czego chce.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.