Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Świętokrzyskie   Ostrowiec Świętokrzyski   Ostrowiec Świętokrzyski

praca w mega art media

Autor: Gość: antymam IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.11, 09:51
uwazajcie ludzie na ta firme szczególnie kieruje to do grafików którzy szukaja pracy ale takze do operatorów ploterów i innych,brak wyplat w terminie,wogóle brak wyplat a jesli juz to na raty po 100-200zl i ciagle powiekszajace sie zaleglosci z miesiaca na miesiac ta sama spiewka:zrobcie robote beda pieniadze a hajsu jak nie bylo tak niema i pie.....e ze jeszcze przelew nie przyszedl ,ze na zusy zbieram,ze jutro ,ze pojutrze,ze za tydzien,ze cos ci przygotuje,ze teraz nie mam a ku.wa szefuncio robi sobie wypady to po europie sie bawi albo na weekend gdzies hotel wynajmuje przeje.ie hajs i ma w dupie to ze pracownikom zalega wyplaty z 2-3 miesiecy.Jak sie nie szanuje i nie docenia pracownikow to zaczynają spie.dalać ja bylem pierwszy nie pracuje tam juz 2 miesiace podobno jeszcze 2 odeszlo.te 2 tysie co mi wisi to raczej nie zobacze juz nigdy...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.