Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Zdrowie kobiety   Antykoncepcja   powrót do przer...

powrót do przerwanej antykoncepcji

Autor: huculka 10.01.12, 22:53
Witajcie,

mam ważne pytanie. Po 3 latach stosowania Logestu prestałam go brać (rozstałam się z meżem). Okazało się jednak że była to pochopna decyzja. Mam jajniki policystyczne i antykoncepcja super na mnie działała. Teraz zaczęłam strasznie tyć, popsuła mi sie cera, a co najgorsze mimo ze minął już ponad miesiąc od odstawienia nie dostałam okresu! Tzn. dostałam krawienie bezpośrednio po i od tamtego czasu miesiąc i nic. Pytanie mam takie - czy mogę sobie wykupić tabsy (mam jeszcze na nie recepty) i zacząć je brać tak ni z gruchy ni z pietruchy czy czekac jednak na ten okres... Przed tabletkami miałam mega rozregulowany cykl co 40 - 50 - 60 dni...

Pozdrawiam i dziękuję jeśli ktoś zechce mi odpowiedzieć wink
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.