Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   (Brak) Seks(u) w małżeństwie

Re: Miss.Jamaica, a z czego tu robic problem?

Autor: gruszkasia 28.06.11, 10:23
iamhier napisała:

> do swift-regularne i czeste wspolzycie jest wyrazem niezaspokojenia.To tak jakb
> ys jezdzila syrenka zamiast Porche....albo jadla pasztetowa zamiast czegos co j
> est dla ciebie najlepszym smakiem.
>
> Męzczyzni nienawidzą patrzec na kobiety ,ktore sie masturbuja.Dla nich to kompl
> etna PORAŻKA jako kochanka.
Kochana niceflower, wiem, że to nic nie da, bo sprawa jest do terapii a nie dyskusji, ale temperament mnie ponosi i dam mu wyraz. To, że twój żonaty facet raczy cię od czasu do czasu, jak mu TA OKROPNA ŻONA pozwoli i że ty musisz sobie do tego dorabiać ideologię, to twoja sprawa, ale to, że dowalasz każdej kobiecie w stałym związku, mieszkającej razem z partnerem, to już przekroczenie pewnych granic, np mojej tolerancji na świrów.
Poza tym wypowiadasz się za facetów, chociaż oni tutaj twierdzą coś dokładnie odwrotnego, a to oznacza, że tracisz kontakt nie tylko z własnymi uczuciami, ale powoli z rzeczywistością.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.