> a ja swój pierwszy raz miałam bez żadnego bólu i żadnych przeszkód, po prostu b
> yłam mega napalona na chłopaka a on na mnie, a więc poszło jak z płatka, bez do
> datkowych lubrykantów, przygotowań, wyczekiwania ale za to z burzą hormonów i p
> oczuciem pełnej radości i wzajemnego dopasowania. sądzę, że mnóstwo osób przeży
> wa to właśnie w ten sposób w wieku circa 17 lat, kiedy ciało młode i wysportowa
> ne, chuć zdrowa a umysł nie skażony żadnymi ideologiami seksualnymi i właśnie w
> tedy jest duża szansa na sukces i otwarcie się na udane życie seksualne! a aut
> orka wątku i jaj mąż ten czas przespali (nie wiem w imię czego skoro nie w imię
> wartości katolickich jak pisze) i obudzili się po latach, już w małżeństwie, k
> iedy uznali że już czas zacząć wreszcie uprawiać ten seks, a tu doopa blada, ze
> ro chemii, szału ciał i poruszania konstelacji niebieskich, tylko czysta mechan
> ika i poczucie obowiązku!"
Może i masz po części rację... Ale gdybyś zaszław wieku 17 lat w ciążę i przekreślona zostałaby Twoja przyszłość szkolna i zawodowa - może nie cieszyłabyś się wtedy tak z tego, że ten 1-wszy raz był tak wcześnie..
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.