> -czy gdy dochodziło do tych "zbliżeń" w przeróżnych formach- o jakich piszesz w
> 1 poscie to czułaś się podniecona? (wtedy gdy wiedzialas, że nie będzie penetr
> acji i nie stresowalas się).
> czy mialas objawy podniecenia seksualnego? powiększenie zewn. narządów płciowyc
> h, ich przekrwienie, nawilżenie pochwy i po prostu ochota na seks? tego nie moz
> na pomylić z niczym innym! jesli tego nie bylo, to być moze masz zaburzenia na
> tym tle.
Tak, czułam się podniecona. Czy były to powiększone narządy płciowe - to nie wiem. Nie przyglądałam się. Nawilżenie było, ochota też..
> -może to pytanie rozbawi innych ludzi, ale czy Ty w ogóle wiesz jak wygląda cz
> łonek we wzwodzie ? jesli nie czujesz czy facet w Ciebie wszedł to albo jesteś
> po 10 porodach, albo on ma członka tak małego, że nic nim nie zdziała albo ma p
> roblemy ze wzwodem !!! nie dotykasz go w trakcie? penis we wzwodzie powinien by
> ć naprawdę twardy. tyle w temacie.
Tak, wiem jak wygląda członek we wzwodzie.Przy ostatniej próbie czułam ostry ból ale nie czułam żeby czlonek był we mnie, dlatego mnie to dziwi, bo nie potrafię stwierdzić czy był czy nie,on też nie,a ból skądś był.. Fakt faktem, że po dłuższych próbach mąż ma problem z prawidłowym "usztywnieniem" członka..
> (kto tak naprawdę naciskał na to, żeby seks był dopiero po ślubie, Ty czy on?)
>
Ja. Ale generalnie razem podjęliśmy taką decyzję - on: zgadzając się na to..
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.