Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Wcześniaki   Druga ciąza po ciąży wcześniaczej

Druga ciąza po ciąży wcześniaczej

Autor: mama_krasnalka 10.12.11, 20:46
Witam ;]

Jakis czas temu, udzielalam sie dosc czesto na wcześniakach ;] OPtem zajęcia z synkie, lekarze,wizyty,praca i tak zleciało ze człowiek nie wie nawet kiedy tak naprawde ;]
Z męzem zdecydowaliśmy sie na drugiego potomka, obecnie jestem w ciąży i boje sie powtorki z rozrywki ...
Pierwsza ciąża z synkiem była idealna -fajne wyniki krwi, zero infekcji, oprocz duzego brzucha nic mi nie dolegało, syn urodzil sie w 31 tc - odesłży mi wody i rozpoczeła sie akcja porodowa -do dzis nie widaomo dlaczego.

Obecnie jestem w drugiej ciąży -z córka (podobno)- i tu wyniki w dolnych granicach, dwa razy byłam w spzitalu (8 tc -plamienie) i (20tc podejrzenie rozchodzenia sie spojenia) teraz jestem w 26 tc - mecza mnie co jakis czas jakies infekcje i boje sie ze to wsyztsko odprowadzic moze co kolejnego wcześniaczego porodu. Bardzo sie boje ..... czy sa tu mamy kotre urodzily dzieciaczki juz nie wczesniaki ?
wiem ze watek gdzies był taki ale nie umiem go namierzyc ;/
--
Nasz Krasnalek urodził się w 31 t.c. z masą ciała 1980 i długością 45 cm.

Natanek 26 maj 2009 malewielkieszczescia.blogspot.com/
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.