Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Rękodzieło   robotki na drutach   Re: boski wzor na szal mohe...

Re: boski wzor na szal moherkowy :)

Autor: tokyofeast 07.10.09, 22:01
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
chetnie bym podpowiedziala, ale sie na tym kompletnie nie znam, kupilam taki sliczny cieniutki moherek w pasmanterii, nie wiem czy ma to - to jakies oznaczenie grubosci? jakis numer? nie mam pojecia smile moge tylko doczytac sie ze jest turecki. hmmm... pochodzenie wzbudza zaufanie, zwlaszcza jesli wspomniec slawetne tureckie sweterki w ktorych chyba cala Polska ganiala - znakomita rekomendacja smile

dodam jeszcze ze moj szaliczek postepuje, dziergam wytrwale, rece mnie bola, ale nie poddaje sie bo efekt jest naprawde ZABOJCZY! polecam wzor. jedyne zastrzezenie jakie mam to zwijajacy sie brzeg... (patrz watek prasowanie skonczonej dzierganiny - tak czy nie?) ale moze to nie kwestia wzoru tylko mojej koslawej roboty? wink

pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.