Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Rękodzieło   robotki na drutach   Re: boski wzor na szal mohe...

Re: boski wzor na szal moherkowy :)

Autor: dorti-one 13.01.10, 11:36
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam serdecznie,
zaglądam tu czasem lub na fotoforum.gazeta.pl/71,1,916.html i podziwiam te piękne szale. I mam coraz to większą ochotę żeby zrobić sobie właśnie taka przyjemność w postaci szala jak mgiełka ale...i tu właśnie chyba zaczyna się problem. Mam pojęcie o robieniu wzorów ażurowych tylko - może to śmieszne - nie mam pojęcia o co chodzi z tym :

zasuplona napisała:

> Im cieńsza włóczka tym ładniej daje się zblokować,

Może mi ktoś łopatologicznie to wyjaśnić czyli tak normalnie jak tej co na granicy stoi i ryczy.... o co chodzi z tym blokowaniem, bo skoro robiłam ażurki to może i blokowałam ale nawet nie wiedziałam, że tak to się zwie. Widać dużo mi do Was brakuje i jestem strasznym laikiem w tej materii, za co zaprawione robót-kujące na drutach bardzo przepraszam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

--
http://supergify.pl/images/stories/mini_gify/cukierek.gif
"Czasem od czegoś małego mogą się zacząć największe zmiany."

= * = * = * = * = * = * =
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.