Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Rękodzieło   robotki na drutach   czy jest sposób?

czy jest sposób?

Autor: johankas 12.02.12, 11:33
czy jest sposób na uratowanie mojego swetra który bezmyślnie wyprałam w 60 stopniach? sweter zrobiłam z ON LINE linie 52 (75 % poliakryl i 25 % schurwolle) Krotko przed wirowaniem spojrzałam przypadkiem na pralkę i jak ujrzałam tę temperaturę to serce mi stanęło i spodziewałam się ze wyciągnę z pralki sfilcowana zbroje a wyjęłam szmatę - takie lejące rozciągnięte coś nadające się ewentualnie jako "dogrzewacz" do leżenia na kanapie. Niemalże rok zajęło mi wydłubanie tego swetra a cieszylam sie nim cale 2 tygodnie. Macie jakies magiczne sposoby na takie wypadki, Dobre Kobiety? Tak on wygladal przed 2 tygodniami www.ravelry.com/projects/johankas/never-ending .
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.