Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Turystyka   Świat: Europa   TURCJA   Re: moj maz pochodzi z...

Re: moj maz pochodzi z turcji!

Autor: blanka19822 23.02.11, 12:56
Witam:-)chcialabym pogadac i zapytac czy naprawde jestes szczesliwa z Turkiem?bo mam dylemat,mam meza i dwa lata temu poznalam Turka i sie zakochalam, i mam dylemat czy mam wybrac zycie z turkiem czy mam zyc z mezem i calymi dniami myslec o moim kochanym tureczku???nie wyobrazam sobie zycia i turkiem moze dlatego ze sie boje tego co bedzie potem, choc bardzo bym chciala z nim byc, a mam malo czasu bo odeszlam od niego bo chcialam sie zastanowic nad moim zyciem,a z mezem mi sie nie uklada i nie widze zycia z mezem,napisz cos wiecej bo jestem ciekawa jak ci sie zyje z Turkiem.Dziekuje za odpowiedz i pozdrawaim.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.