Gazeta.pl   Forum   Auto-Moto   Prawo jazdy   ANTY Auto-szkoła Maciej Kusinski Łódź

ANTY Auto-szkoła Maciej Kusinski Łódź

Autor: Gość: rostawirus9 IP: *.pai.net.pl 29.12.11, 01:15
Zła auto-szkoła Maciej Kusinski Inflancka (Wędlinka)
Dlaczego?
1.Na teorii instruktor obiecał wszystkim kursantom,że zrobią teorię przed zmianą przepisów. FAŁSZ!
2.Na I jeździe praktycznej tłumaczy przez 1/2h światła w aucie. Moim zdaniem to nauka dobra na lekcje teorii,trzeba się tylko pofatygować do auta, pokazać. Nie wolno tak marnować lekcji praktycznych.
3.Instruktor skraca jazdy średnio o 10min, a dwie ostatnie skrócił mi o 20min. Metoda: wręcza kluczyki,mówi:"przygotuj się do jazdy" i wraca za kilka minut,albo kursant parkuje kilka, kilkanaście minut wcześniej.
4.Nie można przesuwać jazd, gdyż trzeba będzie zapłacić za nieobecność wykupując dodatkowe jazdy.
5.Instruktor wymusza wykupywanie dodatkowych jazd, grożąc,że nie podpisze papierów kończących kurs. Wiem,że ma prawo nie podpisać,ale robi wszystko,żeby nie nauczyć dobrze i w 30h kursu, w połowie powiedział mi,że trzeba będzie dużo godzin dokupić,zamiast porządnie zacząć uczyć.
6.Instruktor/rzy jest niecierpliwy, nie miły w stosunku do kursanta, który dopiero się uczy i popełnia błędy. Uważa się za Pana sytuacji, jak ma zapłacone, to ma pole do popisu arogancji, nie liczy się z człowiekiem.
7.Na stronie internetowej właściciel podaje cennik.
INNE:
1 godz. jazdy doszkalającej - 43 zł.
pakiet 10 godzin doszkalających - 400 zł.,
pakiet powyżej 10 godzin - każda godzina po 38 zł.,
kurs doszkalający po trzech niezdanych egzaminach praktycznych:
6 godzin jazdy, w tym 1 godz. egzaminu wewnętrznego - 250 zł.,
kurs doszkalający po trzech niezdanych egzaminach teoretycznych:
12 godzin teorii - 150 zł.
Mnie poinformował, że idzie mi na rękę i mogę płacić 40zł/h (a "proponował"-nakazywał! 20h), czyli informacje są nieprawdziwe. Instruktor może prawde naginać, w którą strone mu odpowiada.
AUTOSZKOŁA Kusiński Maciej - ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.