Poszukuję prawnika, który pomoże mi wygrać z nieuczciwym developerem: kupiłem mieszkanie, które jest ok poza czesciami wspolnymi ktore nie zostały wykończone w całości oraz dodatkowo jest kilka usterek, niestety deweloper od ponad pół roku nie ma zamiaru nic robic
Budynki sa po odbiorze technicznym, posiadam przegląd gwarancyjny wykonany przez rzeczoznawce
Interesuje mnie odzyskanie czesci pieniedzy za niewykonanie w calosci umowy która obniżającą wartość mieszkania. sadze ze nie byłbym jedynym klientem
Na zamówienie małżeństwa z trójką dzieci powstał nowoczesny budynek, bez ekstrawagancji formalnych. Nieulegający wątpliwej urody stylistyce otaczającej go zabudowy, ale też nierzucający wyzwania otoczeniu. Po prostu - wygodny dom dla pięcioosobowej rodziny.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.