Gazeta.pl   Forum   Dom   Architektura   Re: Plaga opuchlizny... domów

Komentarze do artykułu

Globalne ocieplanie

Od morza aż po Tatry, jak Polska szeroka, budynki puchną od grubej warstwy styropianu. Pod dociepleniem znikają ceglane kamienice, modernistyczne cacka, zabytkowe detale, malowidła. Zamiast nich zostaje gładki akrylowy tynk. Czy ktoś zatrzyma tę plagę złej termomodernizacji?

Re: Plaga opuchlizny... domów

Autor: Gość: 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 17:34
Jestem cały w skowronkach ,że znalazłem to forum.Są jeszcze ludzie potępiający ten syfny styropianizm.Muszę powiedzieć,że mam ciężki żywot krytykując w swoim otoczeniu tą'' pienkną''architekturę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-116
(101-116)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

BRYŁA POLECA:

Biuro z widokiem na łąkę

Oto siedziba firmy Pol-Aqua autorstwa pracowni Hermanowicz Rewski Architekci

Miasta widma

Tam nikt już nie mieszka

Domek z szufladą

Architekci z Medusa Group przebudowali typowy domek letniskowy. Zobacz efekt

Zaloguj się

Projekt domu na zamówienie - dla 5-cio osobowej rodziny

Na zamówienie małżeństwa z trójką dzieci powstał nowoczesny budynek, bez ekstrawagancji formalnych. Nieulegający wątpliwej urody stylistyce otaczającej go zabudowy, ale też nierzucający wyzwania otoczeniu. Po prostu - wygodny dom dla pięcioosobowej rodziny.
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.