witam poszukujemy projektu / architekta adaptującego który spełniłby nasze oczekiwania,
Główne założenia są takie działka 20m szer.i wjazd na nią od tego boku; długość działki 45m, chcemy na niej postawić dom dla dwóch rodzin. Myślimy o takim rozwiazaniu aby na dole rodzice, na górze my dwójka +2dzieci (wiec potrzeba na górze 4 pokoi, łazienki, kuchni i jakiejs garderoby) znalazłam projekt który podoba mi się
www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz/rzuty.php
Co o nim sądzicie?
chciałam się dowiedzieć czy da rade go przerobić tak aby spełniał nasze oczekiwania Można byłoby zrobić 2 wejscie niezalezne z boku pomieszczenia gospodarczego które byłoby przyporządkowane pod mieszkanie na górze, a wiec dostawić ściankę i odzielamy od dół, również należałoby nieco zminić jeśli jest możliwosc układ pokoi na górze tak aby wszystko sensownie zmieścić
Czy na dole widzicie możliwość wydzielenia jeszcze jednego pokoiku czy ciężko będzie?
I teraz koszty projket ten kosztuje 2,6 tys. nie orientuje sie jakie byłyby koszty takich zmian a następnie adaptacji?
a może taniej i lepiej na bazie tego zrobić indywidualny? odrazu z adaptacją? realizacja bedzie w Pruszkowie także czekam również na architekta który by wykonał zadanie razem z adaptacją. Słyszałam ze musi być powiatowy, dlatego z pow. pruszków
dziękuje, lena450@o2.pl